Bούλα: 40χρονη επιχειρηματίας θύμα ληστών – Τους άνοιξε την πόρτα η οικιακή βοηθός




Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί η οικιακές βοηθοί που έχουν στρατολογηθεί από την Γεωργιανή Μαφία των ληστών, καθώς πλέον λειτουργούν ως “Δούρειος Ίππος” ανοίγοντας οι ίδιες την πόρτα στους κακοποιούς.

Το τελευταίο και πιο σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή τις Βούλας με θύμα μια 40χρονη επιχειρηματία, η οποία ήλθε πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις ληστές που είχαν μπει σαν κύριοι από την κεντρική είσοδο, που βέβαια λίγο πριν είχε ανοίξει η οικιακή βοηθός.

Μάλιστα και σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι ληστές γνώριζαν την ύπαρξη χρηματοκιβωτίων στην πολυτελή μονοκατοικία, μια πληροφορία που τους είχε δώσει η στρατολογημένη από την Γεωργιανή Μαφία οικιακή βοηθός και βέβαια κατάφεραν να αρπάξουν 200.000 ευρώ σε μετρητά.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, το απόγευμα τις Τετάρτης η 40χρονη επιχειρηματίας βρίσκονταν στο σπίτι της μαζί με την οικιακή βοηθό η οποία ήταν στην κουζίνα και μαγείρευε το βραδινό. Η οικιακή βοηθός είχε πιάσει δουλειά στην πολυτελή μονοκατοικία τους τελευταίους μήνες και είχε πει στην 40χρονη εργοδότρια της ότι είναι από το Καζακστάν.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η ίδια η 40χρονη και η οικογένεια της εμπιστεύτηκαν την γυναίκα από το Καζακστάν, μην γνωρίζοντας ότι λειτουργούσε ως άλλος “Δούρειος Ίππος” και μάλιστα λόγο τις τυφλής εμπιστοσύνης που τις είχε, τοποθετούσε μπροστά της χρήματα μέσα στα τρία χρηματοκιβώτια που είχε στο σπίτι.
Όταν πια οι συνθήκες είχε ωριμάσει, το σχέδιο μπέικε σε εφαρμογή και το απόγευμα τις Τετάρτης οι τρεις κακοποιοί βρήκαν την κεντρική πόρτα ανοιχτή, όπως ακριβώς είχαν συμφωνήσει με την οικιακή βοηθό.
Αμέσως εισέβαλαν στο εσωτερικό τις μονοκατοικίας, αιφνιδίασαν την 40χρονη ιδιοκτήτρια και αφού την έδεσαν στο καναπέ, τις πήραν τα κλειδιά από τα τρία χρηματοκιβώτια που είχε στην τσέπη της.
Με απειλές και άσκηση βίας εξανάγκασαν την έντρομη γυναίκα να τους αποκαλύψει τους συνδυασμούς, με αποτέλεσμα να αρπάξουν από τα χρηματοκιβώτια το ποσό μαμούθ των 200.000 Ευρώ.
Στην συνέχεια τόσο οι τρεις ληστές, όσο και η οικιακή βοηθός από το… Καζακστάν, έσπευσαν να εξαφανιστούν. Πλέον η Ασφάλεια αναζητά την οικιακή βοηθό, προκειμένου να καταλήξουν μέσω αυτής στους φυσικούς δράστες τις ληστείας.
Στρατολογούν ακόμα και αποκλειστικές Νοσοκόμες.
Οι Γεωργιανοί διαρρήκτες ίσως είναι οι μοναδικοί στο κόσμο που λειτουργούν στα πρότυπα τις Μαφίας, με ιεραρχία στην οργάνωση, αλλά και στρατολογήσει πληροφοριοδοτών στην πλειοψηφία τους συμπατριώτισσες τους που εργάζονται ως οικιακές βοηθοί, ακόμα και ως αποκλειστικές Νοσοκόμες !!!
Όπως αποκαλύπτει στo “Newsit.gr” Αξιωματικός τις ΕΛ.ΑΣ με γνώση του αντικειμένου, οι Γεωργιανοί διαρρήκτες που λειτουργούν στα πρότυπα τις Μαφίας, “ρίχνουν” στην αγορά “αγαπητικούς” οι οποίοι κάνουν τα “γλυκά μάτια” σε συμπατριώτισσες τους που εργάζονται σε σπίτια εύπορων ως οικιακές βοηθοί, ακόμα και ως αποκλειστικές νοσοκόμες.
Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις και όπως έχει διαπιστωθεί από την αστυνομική έρευνα, οι κακοποιοί φθάνουν στο σημείο να εκβιάζουν τις συμπατριώτισσες τους, με το πρόσχημα πως θα προξενήσουν κακό στης οικογένειες τους και στα παιδιά τους που ζουν στην Γεωργία, στην περίπτωση που δεν συνεργαστούν και δεν δώσουν αντικλείδια από τα σπίτια που εργάζονται και βέβαια τις απαραίτητες πληροφορίες, για την ύπαρξη χρηματοκιβωτίων και πολύτιμων αντικειμένων.

Θεοδόσης Πάνου newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.