Expohotel: Έκθεση – Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού‎




Η EXPOHOTEL είναι μία έκθεση Β2Β που απευθύνεται αποκλειστικά στον επαγγελματικό κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων.

Αντικείμενο της είναι η παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων, από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτόν.

Στόχος της είναι να δημιουργήσει μία αποκλειστική έκθεση-θεσμό αφιερωμένη στον ξενοδοχειακό χώρο.

Η EXPOHOTEL θα διεξαχθεί από το Σάββατο 21 Νοεμβρίου έως και την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο του TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο.

Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε την EXPOHOTEL για τους εξής λόγους:

  • 1. Ο τομέας των τουριστικών καταλυμάτων έχει ανάγκη από μια εξειδικευμένη έκθεση που θα διοργανώνεται αποκλειστικά για τον κλάδο αυτό.
  • 2. Οι ανάγκες του τουριστικού κλάδου σε ανακαίνιση, οργάνωση και εξοπλισμό ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, παρουσιάζονται αμέσως μετά το τέλος της τρέχουσας καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου (περίπου στο τέλος Οκτωβρίου).
  • Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να έχει ολοκληρώσει την έρευνα αγοράς του πολύ σύντομα, έτσι ώστε να προλάβει να προβεί σε επιλογές και αγορές πριν την έναρξη της ερχόμενης τουριστικής περιόδου (Πάσχα). Συνεπώς ο Νοέμβριος είναι ο καταλληλότερος μήνας για μία τέτοια διοργάνωση.

Ορμώμενοι από την μεγάλη εμπειρία της εταιρείας μας στην διοργάνωση επαγγελματικών και καταναλωτικών εκθέσεων, αλλά και την απαίτηση από μεγάλο μέρος του πελατολογίου μας, καταλήξαμε στην απόφαση να διοργανώσουμε την EXPOHOTEL.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.