Προσφέροντας αίμα, προσφέρουμε 10 λεπτά από τον χρόνο μας




Την  ΚΥΡΙΑΚΗ   22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2015 (9:00-13:00)  οργανώνεται η  τρίτη εθελοντική αιμοδοσία  για την  τράπεζα αίματος  Αργυρούπολης, που υλοποιείται  σε συνεργασία με το νοσοκομείο  Ιπποκράτειο Αθηνών.

 ΚΥΡΙΑΚΗ  22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 68  ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Για την  αιμοδοσία  και στο πλαίσιο οργάνωσης δράσεων ενίσχυσης του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας, το τμήμα Πρόληψης και προαγωγής της δημόσιας  υγείας  του Δήμου συνεργάζεται με την ¨Ένωση  Συλλόγων  Γονέων και κηδεμόνων  καθώς με τους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου μας, με σκοπό την ενημέρωση των παιδιών και τη συμμετοχή των γονέων και κηδεμόνων.

Παρακαλούμε όλους τους  πολίτες, γονείς, κηδεμόνες και εργαζόμενους του Δήμου μας όπως στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται , για την δημιουργία μιας τράπεζας ικανής να εξυπηρετεί και να καλύπτει τις ανάγκες  μας σε δύσκολες για την υγεία μας στιγμές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έστω και μια μονάδα, μπορεί να είναι πολύτιμη και σωτήρια για τη ζωή ενός ανθρώπου.

Η αιμοδοσία είναι απλή, ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία και διαρκεί 5-10 λεπτά της ώρας. Δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία.

Καθώς τα αιτήματα για διάθεση  μονάδων έχουν αυξητική τάση   θα ήταν σημαντική  η στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας  από όλους  μας  γιατί   οι ανάγκες  σε αίμα αφορούνεμάς τους ίδιους ή τους οικείους μας. Καθώς το  απόθεμα των δύο τραπεζών δεν κρίνεται πάντα  αρκετό  να καλύπτει όλα τα αιτήματα, η παρουσία όλων και η στήριξη του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας  κρίνεται απαραίτητη.

 Προσφέροντας αίμα, προσφέρουμε 10 λεπτά από τον χρόνο μας

για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές.

 

Στην αιμοδοσία θα βρίσκεται προς ενημέρωση  όλων μας, για τη Δωρεά μυελού και ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.