Moσχάτο: Τρύπησαν το μάτι γατιού με βελόνα φυσοκάλαμου – Έκκληση για βοήθεια!




Έκκληση βοήθειας για τον Arrow που του τρύπησαν το μάτι με βελόνα φυσοκάλαμου, μήκους 9 εκατοστών, απευθύνουν οι εθελοντές της Alma Libre – Hellenic Animal Rescue. Ο γάτος έχασε τελικά το μάτι του και θα χρειαστεί να γίνει ένα κρίσιμο χειρουργείο. Όποιος θέλει να τον βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα των εθελοντών για να του δοθεί ο τραπεζικός λογαριασμός της κλινικής. Δείτε την ανάρτηση:

“Τον χτύπησαν με βέλος φυσοκαλαμου, η βελόνα μηκους εννια εκατοστών

ειχε διαπεράσει το ματι του και δέκα ολοκληρες μερες κυκλοφορουσε στην κατάσταση αυτή σε μια αποικία στο Μοσχάτο.

Σιτιστρια της περιοχης τον είδε τυχαία πάνω σε ένα κάδο με τη βελόνα καρφωμένη να προεξέχει απο το ματι του και ενημέρωσε την εθελόντρια μας Elen Konte, η οποία άμεσα εσπευσε να βοηθήσει.



Ο γατος μέσα στον πονο του ήταν εξαιρετικά φοβικός, δεν πλησιαζόταν, τρόμαζε με τον παραμικρό θόρυβο και δεν πιανοταν ούτε με παγίδα.

Υπό πολύ αντιξοες συνθηκες που επέβαλαν μεγάλη υπομονή και επιμονη, η εθελόντρια μας Elen Konte την ημέρα της ονομαστικής της γιορτής πραγματοποίησε μια μαραθώνια επιχείρηση μαζι με την φίλη Palasi Maria, και ο μικρος επιτελους πιάστηκε και κατόπιν μεταφέρθηκε επειγόντως στο κτηνιατρικο κέντρο Πειραιά.

Ο γατουλης που ονομαστηκε Arrow έχει χάσει το ματάκι του, λαμβανει τώρα την απαραίτητη φροντίδα και κατόπιν απαραίτητων εξετάσεων θα μπει σε διαδικασία κρίσιμου χειρουργείου. Η εθελόντρια μας άλλη μια φορά επωμίστηκε άλλο ένα βαρύ περιστατικό.

Ο μικρος θα χρειαστεί βοήθεια στα έξοδα νοσηλειας του.

Οποιος μπορεί και θέλει να τον βοηθήσει δίνεται λογαριασμός κλινικής.

Αυτή η αποτρόπαια εγκληματική πράξη φυσικά και σηκώνει κατακραυγή, καταγγελία και ποινική δίωξη.

Οποιος έχει αντιληφθει κάτι σχετικο στην περιοχή του Μοσχατου ή γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορια για ανάλογα κρούσματα, ας μιλήσει.

Καμία ανοχη στη βία καμία ανοχη σε όποιον κακοποιεί ζώο.

Αυτό το πλάσμα θα πέθαινε αργα και βασανιστικά επειδή κάποιοι ασυνείδητοι που ήθελαν να παίξουν, έπαιξαν με τη ζωή του για διασκέδαση.

Ας γίνουμε όλοι η φωνή των πλασμάτων που βασανίζονται απο τον κάθε ανάλγητο ασυνείδητο άνθρωπο.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.