Parabita: The Spring Collection SS24




Ήρθε η στιγμή να φέρεις την Άνοιξη στην ντουλάπα σου!

Η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου έφτασε και η Parabita είναι εδώ για να σε βάλει στο απόλυτο Spring Mode! Φωτεινά χρώματα, ανάλαφρα look και ανανέωση της διάθεσης, υπόσχονται τα κομμάτια της νέας Ανοιξιάτικης συλλογής, για να υποδεχτείς τις ηλιόλουστες ημέρες που έρχονται!

Η νέα Spring Collection της Parabita, διαθέτει σχέδια γεμάτα στυλ, που ακολουθούν τις κορυφαίες τάσεις της εποχής και καλύπτουν κάθε στιλιστική ανάγκη, αναδεικνύοντας την προσωπικότητά κάθε γυναίκας.

Σε όλη τη συλλογή κυριαρχεί ο ρομαντισμός, η κομψότητα και η retro διάθεση. Tone to tone εμπριμέ, σε φλοράλ ντεσέν και γεωμετρικά prints σε κοστούμια, θα αναδείξουν τα ρομαντικά casual και κομψά office style look σου.



Το ελαφρύ και δροσερό tencel ύφασμα θα ανανεώσει την χειμερινή εκδοχή των τζιν, διατηρώντας το vintage vibe τους. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε shirt style φορέματα, σε μακριές ή capri παντελόνες, συνδυασμένες με broderie anglaise κεντητά top ή πουκάμισα, για να δώσεις στα outfits σου την old fashioned γοητεία.

Μία από της πιο δροσερές και φρέσκιες προτάσεις της φετινής Άνοιξης είναι το ανοιχτό κίτρινο χρώμα στους απαλούς τόνους του ανανά. Casual t-shirt και ανάλαφρα blazer, συνδυασμένα με λευκά πουκάμισα με strass ή λευκά denim με πέρλες, θα σου χαρίσουν καθαρότητα και ταυτόχρονα μια παιχνιδιάρικη glam διάθεση.

Η συλλογή είναι άμεσα διαθέσιμη στα καταστήματα Parabita και το e-shop parabita.com.

Join the conversation:

Σχετικά με την Parabita:

Η Parabita κάνει πράξη καθημερινά το motto της #believeinyourbeauty και καλεί κάθε γυναίκα να πιστέψει στην ομορφιά και την εσωτερική της δύναμη για να διεκδικήσει αυτό που θέλει.  Μέσα από την πολυετή εμπειρία της, η Parabita έχει καθιερωθεί ως  ο απόλυτος προορισμός ένδυσης για τις γυναίκες που σέβονται και αγαπούν το σώμα τους, προσφέροντας τους τα τελευταία fashion trends στο μέγεθος, την ποιότητα και την εφαρμογή που θέλουν. Σχεδιάζει με κύριο στόχο την ανάδειξη της γυναικείας σιλουέτας, και την ικανοποίηση κάθε γυναίκας με καμπύλες που απαιτεί να βρίσκει ακριβώς αυτό που της αρέσει. Υπόσχεση της: η άψογη προσωπική εξυπηρέτηση στα καταστήματα Parabita, όπου το shopping σημαίνει εμπειρία. Χωρίς περιορισμούς και ταμπέλες.

Καταστήματα Parabita:

Tα καταστήματα Parabita βρίσκονται στις πιο εμπορικές τοποθεσίες στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Κρήτη & στο Politikos Shopping Center στην Λαμία.

Τέλος, το e-shop parabita.com εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

  • Αττική: Ερμού 45 Αθήνα, Αγ. Μεταξά 19 Γλυφάδα, Χαϊμαντά 24 Χαλάνδρι, Σωτήρος Διός 29 Πειραιάς, River West, Smart Park, The Mall Athens, Shopping House,

Outlet: Βασ. Αλεξάνδρου 14-16 Καισαριανή

  • Θεσσαλονίκη: Mediterranean Cosmos, Αγίας Σοφίας 30
  • Ηράκλειο Κρήτης: Δικαιοσύνης 57
  • Λάρισα: Κύπρου 79
  • Λαμία: Politikos Shopping Center

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.