Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης




Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, κ. Ανδρέα Πασπαλιάρη.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια!».



Η αναμέτρηση της Νίκαιας μεταξύ του Ιωνικού και της Ηλιούπολης έληξε ισόπαλη 2-2. Οι φιλοξενούμενοι εξέδωσαν ανακοίνωση μετά το ματς με την οποία καταγγέλλουν ότι άνθρωποι της αποστολής και παίκτες έπεσαν θύματα βιαιοπραγίας από μέλη των Νικαιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ηλιούπολης:

“ΤΑ ΔΥΟ ΤΣΙ…

Τσι και Τσι είναι δυνατόν τέτοιες συμπεριφορές;

Eίναι δυνατόν να βιαιοπραγείτε εναντίον μελών της αποστολής μας; Γιατί άραγε, πως τολμήσατε να ακουμπήσετε δικό μας άνθρωπο;

Μάλλον τελικά οι καθαρές και σωστές συμπεριφορές δίνουν αέρα στους ανύπαρκτους να ζήσουν το όνειρο τους ότι ακούμπησαν την Ηλιούπολη….

Εντάξει το ζήσατε; Απολαύστε το για σήμερα…. Από αύριο έχει ο Θεός…. Βγείτε να κάνετε την μαγκιά σας στην γειτονιά σας, μια γειτονιά που φημίζεται για πραγματικούς μάγκες και όχι imitation.

Εις το επανιδείν…

Υ.Γ. 1 Θα θέλαμε να θυμηθείτε την άψογη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας μας στην ήττα μας μέσα στην Ηλιούπολη στον αγώνα πρωταθλήματος! Νομίζετε πως δεν ξέρουμε να φερθούμε σαν εσάς αν χρειαστεί;

Υ.Γ. 2 Αλήθεια πως τολμήσατε να ακουμπήσετε παίκτες της Ηλιούπολης…. Αδιανόητο!

Υ.Γ. 3 Με την Νίκαια δεν έχουμε απολύτως τίποτα…. Μόνο με τους Τσι & Τσι”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.