Βόλεϊ: Τα κορίτσια του ΑΠΣ Αλίμου στη Β’ Εθνική




Χρειάστηκε να ολοκληρωθεί και η έκτη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, ώστε να ξεκαθαρίσει το απόλυτο θρίλερ ισοβαθμίας ανάμεσα στον Άλιμο και την Δραπετσώνα.

Η ήττα του ΔΑΣ με 3-2 από τον γηπεδούχο και πρωταθλητή Κελεό στην Ελευσίνα, σε συνδυασμό με το καθαρό τρίποντο του ΑΠΣ με 1-3 στην Αμφιάλη κόντρα στον Άρη, έφεραν τις δύο ομάδες σε ισοβαθμία 63 πόντων, όπου σύμφωνα με τα κριτήρια ισοβαθμιών της ΕΟΠΕ, ο Άλιμος ήταν καλύτερος στη διαφορά σετ από τον αντίπαλο του.

“Από σήμερα ο Άλιμος έχει ομάδα βόλεϋ στη Β εθνική κατηγορία!!!!

Χρειάστηκε και η έκτη αγωνιστική των play off για να ξεκαθαρίσει το θέμα της ανόδου!!!!



Τα κοριτσια μας πέτυχαν καθαρή νίκη στον Άρη Αμφιαλης με 1-3 και σε συνδυασμό με την ήττα της ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ από τον πρωτοπόρο Κελεο κατέκτησαν τη δεύτερη προνομιούχο θέση !!!!

Θέλω προσωπικά να συγχαρώ όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια!!!

Τον κοουτς Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο, τον βοηθό προπονητή Alexandros Nikolakopoulos , τα μέλη του ΔΣ, τους εφόρους, τους γονείς, τους φιλάθλους, το Δήμαρχο Andreas Kondylis, τον Αντιδήμαρχο Nikos Alvanos και πάνω από όλα τα υπέροχα κοριτσια που σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς έδειξαν χαρακτήρα, προσπάθησαν και μόχθησαν ώστε να καταφέρουν αυτή την άνοδο !!!

Περήφανος για την ομάδα μας!!!

Τα καλυτερα έρχονται !!!!!

Σας ευχαριστω πολύ όλους για την συμπαράσταση σας!!!”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.