Ηλικιωμένη οδηγός προκάλεσε τη μεγάλη καραμπόλα στη Λεωφόρο Αλίμου (VIDEO)




Καραμπόλα 8 αυτοκινήτων έγινε μεσημέρι της Δευτέρας (8/4) στο ανερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Αλίμου, στο φανάρι με την Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώστη του enikos.gr, το τροχαίο συνέβη όταν η ηλικιωμένη οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να προκληθεί καραμπόλα.

Πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του τροχαίου απεγκλώβισαν τραυματισμένη μία γυναίκα από ένα ΙΧ η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ελαφρά τραυματίστηκαν ακόμη άλλα δύο άτομα. Η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν με δυσκολία μέχρι να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα από τον δρόμο.

Τι αναφέρει η Πυροσβεστική:



Μάρτυρας μίλησε λίγο μετά την καραμπόλα στο DEBATER αναφέροντας: «Μια ηλικιωμένη κυρία τα χτύπησε όλα τα οχήματα στη σειρά.

Είχε τρακάρει με ένα νωρίτερα επι της Αλίμου και για κάποιο λόγο το είχε πατήσει το γκάζι χωρίς να σταματήσει στον οδηγό που τον είχε τρακάρει. Χτύπησε σε άλλα 6 οχήματα και σταμάτησε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο το έβδομο άλλης γυναίκας.

Βγήκε μια χαρά έξω απλά κουτσαίνοντας λίγο. Δεν ξέρω αν έπαθε κάποιο μικρό εγκεφαλικό. Την μεγαλύτερη ζημιά την έπαθε η γυναίκα οδηγός χτύπησε το αυτοκίνητο της γιαγιάς. Μπήκε όλη η πλευρά μέσα. Ήταν κόκκινο το φανάρι και έτρεχε να προλάβει.

Δεν ξέρω τι έτρεχε να προλάβει. Έσπασε το πόδι της η τα πλευρά της η γυναίκα που ήταν μέσα. Στο τελευταίο αυτοκίνητο που τράκαρε και σταμάτησε την τρελή πορεία»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.