Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο




Πριν προλάβει να συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την επίθεση του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου, ένα ανάλογο επεισόδιο σημειώθηκε, αυτήν τη φορά στη Νίκαια.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο Υποδομών και Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, χτυπώντας τον στο πρόσωπο έξω από το Ειρηνοδικειο Νίκαιας.

Ο αντιδήμαρχος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο με αιμορραγία για τις πρώτες βοήθειες.

Οι δύο άνδρες ανήκουν σε αντίπαλες παρατάξεις.



Ο Λευτέρης Χατζηπαυλίδης και ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κώστας Μαραγκάκης

Η ανάρτηση του Δημάρχου, Κώστα Μαραγκάκη, για το συμβάν:

«Καταδικάζω με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την πράξη βιαιοπραγίας κατά του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας από δημοτικό σύμβουλο αντιπολιτευόμενης παράταξης. Η βία και πολύ περισσότερο όταν αυτή εκδηλώνεται από ανθρώπους που εκλέχτηκαν για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών και της πόλης, προσβάλει κάθε ανθρώπινη αξία. Ο Αντιδήμαρχος περιθάλπτεται στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά και η υγεία του εξελίσσεται καλώς».

Ποιος είναι ο Λευτέρης Χατζηπαυλίδης
Ο Λευτέρης Χατζηπαυλίδης, όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του, γεννήθηκε στη Νίκαια «από γονείς Νικαιώτες, παιδιά προσφύγων, ενώ είναι παντρεμένος με τη Νικαιώτισσα, Πετρούλα Καλιβρετάκη με την οποία έχουν δύο παιδιά».

Ο αντιδήμαρχος Νίκαιας είναι εκπαιδευτικός, καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο 3ο ΓΕΛ για 30 χρόνια. Παράλληλα, είνια υπεύθυνος στον αθλητικό τομέα της ΧΑΝ Νίκαιας, όπου από μικρή ηλικία υπήρξε αθλητής αυτής, στο μπάσκετ – πινκ πογκ – σκάκι.

Διετέλεσε προπονητής κολύμβησης στον Ιωνικό Νίκαιας. Μεγάλωσε στη συνοικία των «Κιλκιανών» γύρω από την Όσια Ξένη και υπήρξε πρόσκοπος στο 7ο σύστημα, μέλος της Ποντιακής εστίας και του κατηχητικού της ενορίας.

Το 2014 αποφάσισε να «υπηρετήσει» τη νεολαία της Νίκαιας από τη δημοτική αρχή, συμμετέχοντας στον συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη. Αμέσως μετα την εκλογή του, ο δημάρχος τον έχρισε πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής για όλη τη διάρκεια της θητείας και το 2018 παράλληλα και αντιδήμαρχο Παιδείας –Πολιτισμού και τα δυο τελευταία χρόνια ως αντιδήμαρχος Αθλητισμού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.