Alco: Και πάλι δημοφιλέστερος Υπουργός ο Ν. Δένδιας με μεγάλη διαφορά




O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας είναι ο δημοφιλέστερος υπουργός στη δημοσκόπηση της Alco, για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, καταγράφοντας 30% θετικές γνώμες.

Ακολουθούν ο Υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης με 15%, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 12%, ο Υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης με 8% και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης με 7%.

Στη συνέχεια ακολουθούν ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας με 4%, η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως με 3%, ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης με 3%, ο Υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας με 2%, ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με 2%, η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη με 1% και ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, με 1%. 

«Σταθερά θα πω ότι ο κύριος Δένδιας συγκεντρώνει ποσοστά θετικής αξιολόγησης από ποσοστά τα οποία είναι υψηλότερα από την εκλογική επιρροή στη δημοσκόπηση της Νέας Δημοκρατίας, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει και επιλογές από άλλους πολιτικούς χώρους» σχολίασε για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, ο διευθύνων σύμβουλος της Alco Κώστας Παναγόπουλος.  



Στην απάντηση στο ίδιο ερώτημα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχει επίσης  ένα ξεκάθαρο προβάδισμα για τον κύριο Δένδια, 49%, με δεύτερο πάλι τον κύριο Πιερρακάκη με 30%.   

«Και εδώ έχουμε ένα καθαρό προβάδισμα για τον κύριο Δένδια. Εδώ τα ποσοστά είναι πολύ μεγαλύτερα» τόνισε ο κ Παναγόπουλος. 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.