“Σίγησε” η φωνή του Παλαιού Φαλήρου




“Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, δεν θα έχει ξανά την στεντόρεια φωνή του”

“Πάγωσε” το Παλαιό Φάληρο με το άκουσμα της είδησης για τον θάνατο του Μιχάλη Τριανταφύλλου. Ο ακούραστος υπάλληλος του Δήμου που ήταν πάντα παρών σε όλες τις εκδηλώσεις, άφησε την τελευταία του πνοή, το βράδυ της Τετάρτης (13/3), στον Πολυχώρο του Δημαρχείου. Ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Αρκουμάνη, προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Η συγκλονιστική ανάρτηση του δημάρχου:

“Αυτή τη φορά δεν τον ξεγελάσαμε….Ήσουν πάλι στο καθήκον… εκεί στον πολυχώρο που κάθε γωνία του θυμίζει Mihalis Triantafillou. Μάχη λυσσαλέα με τον John Arkoumanis να σε κρατήσουμε κοντά μας. Τα λεπτά να περνούν και εσυ με ένα γλυκό μειδίαμα να μας προκαλείς ότι αυτή τη φορά πεισματικά δεν θα εκφωνήσεις την παρέλαση, δε θα παρεμβαίνεις στις εκδηλώσεις του πολυχώρου, δε θα τρέχεις για της γης τους ξεχασμένους και δε θα ξανακαλύψεις με το drone τις εκδηλώσεις του Δήμου. Είχες αποφασίσει να ξεκουραστείς από την τοξικότητα και να απολαύσεις τα ταξίδια που τόσο αγαπούσες σε μια άλλη διάσταση που όλοι προσδοκούμε την ύπαρξη της. Φίλοι μου καλοί, ένας φίλος μας καλός έφυγε στα χέρια μας για τη γη των Αγγέλων. Η «φωνή» του Παλαιού Φαλήρου πήγε να ξεκουραστεί….”

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του Μιχάλη Τριανταφύλλου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.
Στο χώρο του Κοιμητηρίου, θα υπάρχει το κουτί του Κοινωνικού Παντοπωλείου, για όποιον επιθυμεί να το ενισχύσει.



Η ανακοίνωση του Δήμου Παλαιού Φαλήρου:

Ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του εργαζόμενου του Δήμου μας Μιχάλη Τριανταφύλλου.

Ο εκλιπών επί σειρά ετών αποτέλεσε τη φωνή των δημόσιων εκδηλώσεων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και θα αποτελεί για πάντα κομμάτι της ιστορίας της πόλης μας.

Η απώλειά του θα είναι αισθητή σε όλους όσους είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του Μιχάλη Τριανταφύλλου, εκατοντάδες πολίτες της πόλης, εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στα κοινωνικά δίκτυα:

“Καλό παράδεισο Μιχάλη μου, το Φάληρο έχασε ένα υπέροχο άνθρωπο!Η όμορφη φωνή σου θα ηχεί πάντα στις καρδιές μας! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του!”

Τί λέτε βρε παιδιά, δεν το πιστεύω! Μιχαλάκη μου, καλό σου ταξίδι.Η υπέροχη φωνή σου, θα ηχεί πάντα σε όλο το Φάληρο, που τόσο αγαπούσες. Ας είναι η μνήμη σου αιώνια

Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω είναι αδύνατο τόσο ξαφνικά. Έχω την χαρακτηριστική φωνή σου στα αυτιά μου και την εικόνα σου σε πολλές εκδηλώσεις! Καλό παράδεισο Μιχάλη μας!

Το Φάληρο είναι πραγματικά φτωχότερο. Είναι από εκείνες τις ειδήσεις που δεν θέλεις να πιστέψεις”

Δεν είναι τυχαίο που όλοι έχουμε να πούμε μόνο καλά λόγια, Αυτή την ώρα όμως είναι περιττά Καλό του ταξίδι.
“Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, δεν θα έχει ξανά την στεντόρεια φωνή του”

“Κανείς μας δεν θα ξεχάσει τη φωνή του στις εκδηλώσεις και στις γιορτές του δήμου μας… Τόσα χρόνια πάντα παρών δοτικός και ακούραστος ..Καλό του ταξίδι …”

“Ασύλληπτο… Ένας μοναδικός άνθρωπος του πολιτισμού, του Φαλήρου μας! Η φωνή του σφραγίδα των δράσεων της πόλης μας! Συλλυπητήρια σε όλους τους Παλαιοφαληριώτες…”

Τον Ιανουάριο του 2017, ο Μιχάλης Τριανταφύλλου είχε καταφέρει να νικήσει τον θάνατο ύστερα από σοβαρό επεισόδιο στο Δημαρχείο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.