Ευκαιρία για τον Λάρι, οι συνθήκες ευνοούν τον Ηρακλή




Ελέω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, πλήρως φτωχό είναι και το σημερινό πρόγραμμα. Ξεχωρίζει η έναρξη των πλέι οφ και πλέι άουτ στη Β Εθνική, όπου ο Ηρακλής έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει με νίκη στο ουδέτερο γήπεδο της Αριδαίας κόντρα στον Αιολικό. Στη Stoiximan Basket League, ο Απόλλων Πάτρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ματς το οποίο αποτελεί μεγάλη ευκαιρία ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να κάνει καλή παρουσία ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Δες εδώ: Αναλυτική αξιολόγηση του pamestoixima casino live

Αιολικός – Ηρακλής (15:00)

Ο Αιολικός ήταν από τις πιο αδύναμες εντός έδρας ομάδες της κανονικής διάρκειας. Για αυτό και η διοίκηση πήρε την τολμηρή απόφαση να δώσει όλα τα ματς των πλέι άουτ, στο γήπεδο της Αριδαίας και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών αφού η εν λόγω έδρα δεν πληροί τις προϋποθέσεις της Ομοσπονδίας. Επιπλέον, ντεμπούτο στον πάγκο θα πραγματοποιήσει ο Γράφας. Οι συνθήκες δείχνουν παραπάνω από ευνοϊκές για τον ούτως ή άλλως ανώτερο Ηρακλή ώστε να ξεκινήσει με τρίποντο αυτή τη διαδικασία, ΟΚ το διπλό στο 1.72.



5145. Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός (17:15)

Στην Πάτρα η πιο αδύναμη ομάδα και ουραγός του πρωταθλήματος, Απόλλωνας, υποδέχεται ένα από τα κορυφαία σύνολα της Ευρώπης τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα πάρουν εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα, ώστε να επικεντρωθούν στο πολύ κομβικό ματς με την Παρτιζάν που ακολουθεί για την Ευρωλίγκα. Ευκαιρία για τον σκακιστή Μπαρτζώκα να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ένας από αυτούς είναι ο Λαρεντζάκης, επιλέγουμε τους Over 8.5 πόντους του στο 1.88.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.