Δήμος Αλίμου: Ο Κώστας Χαρίτος νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΔΗΠΑΛ Α.Ε




H oλοκλήρωση της παραχώρησης του συνόλου των παραλιακών ακινήτων από την ΕΤΑΔ Α.Ε., προς τον Δήμο Αλίμου, η ποιοτικότερη αξιοποίηση των δημοτικών ακινήτων και η προστασία του παραλιακού μετώπου από αυθαίρετες καταπατήσεις, αποτελούν προτεραιότητες του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος όρισε τον δικηγόρο και πρώην δημοτικό σύμβουλο, Κώστα Χαρίτο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δημοτικής Επιχείρησης ΑΔΗΠΑΛ Α.Ε.

Ο Κώστας Χαρίτος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη για την πρότασή του να αναλάβω τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Αλίμου ΑΔΗΠΑΛ ΑΕ. Από τον προκάτοχό μου κ. Νικόλαο Νίκα παρέλαβα μια οικονομικά εύρωστη δημοτική επιχείρηση με οικονομική διαφάνεια και εύρυθμη διοικητική λειτουργία και τον ευχαριστώ δημόσια για την άψογη συνεργασία μας.

Οι κατευθύνσεις και οι προτεραιότητές μας το επόμενο διάστημα αφορούν την ολοκλήρωση της παραχώρησης του συνόλου των παραλιακών ακινήτων από την ΕΤΑΔ Α.Ε., προς τον Δήμο Αλίμου, συμπεριλαμβανομένης και της οργανωμένης ακτής, την ποιοτικότερη αξιοποίηση των δημοτικών ακινήτων, την προστασία του παραλιακού μετώπου από αυθαίρετες καταπατήσεις και την απόδοση ελεύθερου χώρου προς όφελος των δημοτών μας, σύμφωνα με τις πολιτικές κατευθύνσεις του Δημάρχου και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.



Στο πλαίσιο αυτό, θα συνεχίσουμε το έργο μας με αφοσίωση και αποφασιστικότητα, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προς τους δημότες του Δήμου Αλίμου.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.