Βαρύς και επώδυνος δανεισμός από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου




(του Γιώργου Παπατριανταφύλλου – Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο)

🖊Μετά από τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη και τις αναγκαστικές δαπάνες των οικογενειών και των συμπολιτών μας σε υπηρεσίες και αγαθά όπως αγορά οστεοφυλακίου, συνδρομή στη συμμετοχή στο θεατρικό εργαστήρι κατ᾽ομολογία σε ερώτηση μου, έρχεται ένα βαρύ και επώδυνο δάνειο 5 εκατομμυρίων το οποίο η διοίκηση του δήμου Αγίου Δημητρίου έχει εντάξει στο προσχέδιο του προϋπολογισμού.

✅Ακόμα δεν έχουμε τα τεκμήρια της οικονομικής κατάστασης αλλά βρισκόμαστε συνεχώς αντιμέτωποι με μία φοροεισπρακτική λογική και ένα δάνειο το οποίο είναι ένα βαρύ φορτίο για όλους τους πολίτες της πόλης του Αγίου Δημητρίου.

🖍Τα κοινωνικά στρώματα καλούνται διαρκώς να πληρώνουν χωρίς να έχουν καμμία συμμετοχή στις αστοχίες. Οι συμπολίτες μας πληρώνουν με συνέπεια και αν υπάρχει αδυναμία ισοσκελισμού αυτό δεν τους αφορά. Να γίνουν περικοπές εξόδων και να δοθούν ελαφρύνσεις



✅Για πολλά σημεία στον προϋπολογισμό του 2024 θα ζητήσουμε τεκμήρια και εισηγήσεις των νέων πολιτικών καθώς παρατηρούμε υπέρογκες δαπάνες και αυξήσεις μεγεθών που ούτε είχαν ανακοινωθεί προεκλογικά, ούτε και έχουν παρουσιαστεί τεκμηριωμένα.

⛔️Θα καταψηφίσουμε κάθε λογική δανεισμού που συμβάλει στην εξασθένηση των πολιτών της πόλης μας.

Η λογική της παράταξης μας είναι ανάπτυξη με επίκεντρο την κοινωνία και τον Άνθρωπο και πρώτα τις ανάγκες του λαού.

Ενίσχυση έμεση των εισοδημάτων του με απαλλαγές και ελαφρύνσεις και όχι αυξήσεις.

Η παράταξη μας έχει κάνει προσφυγή ενώπιον του ελεγκτή νομιμότητας για την αύξηση των δημοτικών τελών.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Βαρύς και επώδυνος δανεισμός από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου

  • 14/03/2024 at 5:58 μμ
    Permalink

    Σωστά!!! Στελνουν επιστολες απο τον δημο για δηθεν χρεος στον δήμο απο τον πατέρα μου που εχει φυγει απο την ζωή κ δεν χρωστουσε ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ!!!!! ΘΈΛΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΈΟΣ.

    Απαντήστε
  • 14/03/2024 at 6:10 μμ
    Permalink

    Για πέστε μας κύριε παπατριανταφυλλου τι οδήγησε τη νέα διοίκηση σέ δανεισμό;Αν και οικονομική υπηρεσία του Δήμου μας σε προηγούμενο Δ.Σ ενημέρωσε για την οικονομική κατάσταση του Δήμου μας.Γιατι ρίχνετε στάχτη στα μάτια των Δημοτών;Μηπως εθελοτυφλειτε;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.