Βάρη: Γιατί “κόλλησαν” τα έργα στο ρέμα Κόρμπι




Απάντηση σε πολίτες που ρωτούν γιατί έχουν σταματήσει τα έργα στο ρέμα Κόρμπι, δίνει ο εντεταλμένος σύμβουλος καθαριότητας υπηρεσίας δόμησης και τεχνικών έργων, Νίκος Βάσης:

“Διακόπηκαν οι εργασίες του ρέματος για δύο λόγους, ο ένας λόγος είναι ότι κατά την εκσκαφή βρέθηκαν αρχαία και πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία διότι ο Δήμος μας έχει χαρακτηριστεί από την αρχαιολογία ως αρχαιολογικός χώρος.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι πρέπει να κλείσει η οδός Αιγαίου προσωρινά, μέχρι καταθέσει την προσωρινή κυκλοφοριακή μελέτη ο εργολάβος. Πέρασε άμεσα από το Δημοτικό Συμβούλιο και πήγε στην Αποκεντρωμένη για να γίνει ΦΕΚ. Όταν για μια προσωρινή κυκλοφοριακή μελέτη χρειάζεται να γίνει ΦΕΚ, εμείς τι να πούμε. Για να βγει ένα ΦΕΚ στην καλύτερη περίπτωση χρειάζονται δύο μήνες. Αυτοί είναι οι λόγοι που ο εργολάβος έχει σταματήσει. Όλα αυτά ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες και το έργο θα ξεκινήσει.”



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Βάρη: Γιατί “κόλλησαν” τα έργα στο ρέμα Κόρμπι

  • 15/03/2024 at 9:41 πμ
    Permalink

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΤΗΣ 06/9/2023,ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ,ΣΤΟ ΚΟΡΜΠΙ, ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2,5-3 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ (ΣΧΕΔΟΝ) ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ!!!!! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ!!!!!! ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ,ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ,Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ,(ΠΟΥ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΥΘΥΝΕΣ),ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ,ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣΙΔΕΡΑ ΔΙΕΥΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΚΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ (!!!!) ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΡΕΜΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!!!!!! ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!! ΑΦΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΜΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ-ΒΡΑΧΙΑ κλπ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩ ΤΜΗΜΑ (ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ);;;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ (ΦΑΝΟΥΣ,ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ κλπ) στην συμβολή ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ & ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ;;;;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ;;;;;; (ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ 7/9/2023,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ Β.Β.Β. , ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΠΑΝΤΩ : ΟΧΙ!!!!!!!!!)

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.