Απαραίτητο ένα… ξεμπούκωμα




Στην 29η αγωνιστική έχει φτάσει το τουρκικό πρωτάθλημα και η Γαλατάσαραϊ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα. Σ’ αυτή τη στροφή (εντός με Ρίζεσπορ) έχει την ευκαιρία να προσθέσει μεγαλύτερο άγχος στη Φενέρμπαχτσε, μιας και αγωνίζεται δύο μέρες νωρίτερα από τη μισητή της αντίπαλο.

Η γηπεδούχος «απέβαλλε» από πάνω της το Κύπελλο, αλλά και την Ευρώπη (Γιουρόπα Λιγκ) και πλέον ρίχνει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, εκεί όπου μοναδικός στόχος είναι ο τίτλος (για την ιστορία εκκρεμεί και ένα Σούπερ Καπ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 7/4). Το σερί στη λίγκα γράφει 14-2-0, από τα καλύτερα που υπάρχουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Διαβάστε επίσης: Eurojackpot πως παίζεται – Σήμερα η πρώτη μεγάλη κλήρωση!

Στο πιο πρόσφατο κέρδισε 1-0 την Μπεσίκτας, παίζοντας «τόσο – όσο», δεδομένου πως δεν χρειάστηκε να κάνει πάρα πολλά πράγματα. Καμία από τις 6 τελευταίες νίκες στο πρωτάθλημα δεν ήρθε με «τρελό» σκορ, όμως θεωρώ πως κάποια στιγμή θα έρθει μία τέτοια, που θα τονώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό όλων. Ακτούρκογλου και Ικάρντι είναι αυτοί που τραβούν το… κουπί στο επιθετικό σκέλος, όχι πως δεν βοηθούν οι Μπαρίς Αλπέρ Γιλμάζ και Ντρις Μέρτενς. Το σημερινό παιχνίδι με τη Ρίζεσπορ δεν είναι από τα δύσκολα που έχει μπροστά της και το λογικό σενάριο είναι να πάρει από νωρίς τα ηνία και να απειλήσει με κάθε πιθανό τρόπο.



Η φιλοξενούμενη κέρδισε 3-0 την Καϊσέρισπορ και έβαλε «τέλος» στο αρνητικό σερί των 5 αγωνιστικών (0-1-4). Βαθμολογικά είναι σε καλή μοίρα, μιας και απέχει κατά πολύ από τη ζώνη του υποβιβασμού, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εκτός έδρας δε… θαμπώνει με τις εμφανίσεις της, κάτι που φαίνεται στα 10 διαδοχικά ματς δίχως νίκη (0-3-7 από τις 16/9/23 κι έπειτα). Κόντρα στην «τσιμ μπομ» μετράει 3 κολλητές ήττες, οι 2 εξ αυτών με Over 4,5 (αλλά και G/G). Και να μην πάρει κάτι από το σημερινό ματς, δεν θα της πει κανείς τίποτα. Γνωρίζει εξ αρχής πως δεν έχει πολύ τύχη. Θα είναι όμως κέρδος για την ίδια αν βρει δίχτυα.

Ο άσος με τα πολλά γκολ αποτελεί τη βασική μας επιλογή, στη λογική πως η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ θα επιδιώξει ένα καλό ξεμπούκωμα.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.