Νύχτα τρόμου για τον οδηγό ταξί στο Παλαιό Φάληρο




Λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Παρασκευής (9/2) στο Παλαιό Φάληρο και συγκεκριμένα στην οδό Νηρηίδων, τέσσερις άνδρες προσποιούμενοι τους πελάτες, κάνουν σήμα στο ταξί για να σταματήσει. Για τον άτυχο οδηγό θα ήταν η τελευταία κούρσα πριν πάει στο σπίτι του να ξεκουραστεί, θα κατέληγε όμως επεισοδιακή.

Οι τέσσερις άνδρες του υποδεικνύουν το μέρος το οποίο θέλουν να τους πάει. Κάποια στιγμή στη λεωφόρο Αμφιθέας, του επιτίθενται, τον χτυπούν, τον πετούν έξω από το ταξί και φεύγουν από το σημείο με το κλεμμένο ταξί.

Σοκαρισμένος ο οδηγός ειδοποιεί την άμεση δράση. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών εντοπίζουν το κλεμμένο ταξί στην οδό Λεωνιδίου στο κέντρο της Αθήνας.

Μέσα σε αυτό βρίσκονταν μόνο ένα άτομο, το οποίο δεν υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσει αλλά αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο και το ταξί να ακινητοποιηθεί. Μέσα σε αυτό ήταν ο ένας από τους τέσσερις, 31 ετών, υπήκοος Τουρκίας. Μάλιστα προσπάθησε να διαφύγει μετά την πρόσκρουση με τα πόδια, αλλά σε ελάχιστο χρόνο οι αστυνομικοί που τον καταδίωξαν πεζή του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ. Πηγή: ieidiseis.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.