Άλιμος: Ας βοηθήσουμε όλοι τον Ghost να ξαναπερπατήσει




(αναδημοσίευση από τη σελίδα του φιλοζωικού σωματείου SCARS – Second Chance Animal Rescue Society, Greece)

Το να είσαι ανήμπορος, απεγνωσμένος και αβοήθητος, είναι ο εφιάλτης όλων μας. Πόσο όμως, όταν είσαι αδέσποτος γάτος, που έχεις σπάσει αρκετά κόκκαλα σου, βρίσκεσαι πεταμένος και παγωμένος σε κάτι χορτα, σε πολυσύχναστο μέρος του Αλίμου, κι όταν σε βλέπουν γυρνάνε από την άλλη, για να μην έχουν την ευθύνη σου?

Έτσι ο Ghost-το φαντασμα οπως τον ονομασαμε, ο υπέροχος αυτός γατουλης, φώναζε απεγνωσμένα για βοήθεια, σε ένα παρτέρι κοντά στο Jumbo της λεωφόρου Αλίμου, ημέρα Κυριακή. Κανείς δεν μπορούσε, κανείς δεν ήθελε και όπως συνήθως οι υπερηρωες εθελοντές σταματάνε ότι κάνουν και τρέχουν να σωσουν ανήμπορα πλάσματα, αναλαμβανοντας ευθυνες που δεν είναι δικές τους.

Έτσι μια εθελόντρια, στάθηκε δίπλα στον μικρό που είναι ένα γατάκι μάλαμα, βρήκε κυριακάτικα κλινική και πήγε τον μικρό, μην ξέροντας τι θα κοστίσει και τι επιφυλάσσει το μελλον



Ο μικρός, στειρωμενος με κομμένο αυτάκι, μεταφέρθηκε σε κλινική για τις πρώτες βοήθειες. Μετά από ακτινογραφία διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στην λεκάνη, και στην κνημη και περονη. Θα χειρουργηθει άμεσα και θα του γίνει εξωτερική οστεοσυνθεση.

Θεωρούμε χρέος μας να βοηθήσουμε τους εθελοντές της περιοχής μας που ανέλαβαν αυτό το περιστατικό και σας θερμοπαρακαλουμε να βοηθήσουμε όλοι να γίνει το χειρουργείο του Ghost, που παρά τον πόνο του, είναι ένα αγγελάκι. Το χειρουργείο του θα κοστίσει 400ε, αλλά σίγουρα το ποσό θα διπλασιαστεί αν προσθέσουμε ακτινογραφίες, νοσηλειες, εξετάσεις.

Ας βοηθήσουμε όλοι τον Ghost να ξαναπερπατησει και με το καλό αργότερα να του βρούμε σπίτι.

Αν θέλετε να βοηθήσετε με τα έξοδά του

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά…

Δικαιούχος: Φιλοζωικό σωματείο Δεύτερη ευκαιρία

Αιτιολογία: Ghost

Eurobank

Swift: ERBKGRAA

IBAN: GR5302601420000900200479872

PayPal: [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.