Tο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καλωσόρισε το 2024 (VIDEO)




Mε φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, ζωντανή μουσική, ένα μεγάλο πάρτι, τον πρώτο αγώνα δρόμου της χρονιάς και πατινάζ μέχρι αργά, υποδέχτηκε τον καινούργιο χρόνο, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

💥Το πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς άνοιξε με την Αφροελληνίδα Idra Kayne σε ένα θεαματικό μουσικό show που παρουσίασε μαζί με την 10μελή ορχήστρα της.

⏪Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ, Έλλη Ανδριοπούλου απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές για το Νέο Έτος, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε για το Κέντρο Πολιτισμού.

🎆Ο χρόνος άλλαξε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον αττικό ουρανό.



🏃Aμέσως μετά δόθηκε το σήμα εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα δρόμου της χρονιάς, τον καθιερωμένο πλέον SNF RUN: 2024 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

🎧Στο φετινό μεγάλο πάρτι στην Αγορά, υποδεχτήκαμε τον DJ Bill Brewster, έναν από τους ιδρυτές του φημισμένου dance club Fabric στο Λονδίνο.

⛲ Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εντυπωσιακές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι.

🎤Οικοδέσποινα της λαμπερής γιορτής ήταν η Νάντια Κοντογεώργη.

Όλες οι εκδηλώσεις της Παραμονής Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκαν με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Stavros Niarchos Foundation.

📸: Θεόφιλος Βενάρδος, Νίκος Καρανικόλας, Πελαγία Καρανικόλα, Δανάη Κοκκινάκη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.