Συνέρχεται άμεσα η Ρεάλ, ψάχνει αντίδραση στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός




Ολοκληρώνεται η «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα στο Κλάσικο από την Μπαρτσελόνα, κάτι ανάλογο θα επιζητήσει κι ο Παναθηναϊκός στη Βαλένθια.

5019. Βαλένθια – Παναθηναϊκός (21:30)

Προχθές ο Παναθηναϊκός αυτοκτόνησε στη Βιτόρια και ηττήθηκε με σουτ στην εκπνοή από την Μπασκόνια. Σε καμία περίπτωση η ομάδα του Αταμάν, δεν θέλει να φύγει από την Ισπανία με δύο αποτυχίες στις αποσκευές της. Διαφορετικό στιλ ομάδας η Βαλένθια που παίζει πολύ σκληρή άμυνα. Ο Παναθηναϊκός πάντως έχει τα επιθετικά ατού για να της προκαλέσει προβλήματα. Αμφίβολη η συμμετοχή του Σλούκα, με τον Γκραντ μοιραία να παίρνει παραπάνω χρόνο συμμετοχής, πάμε το Over 10,5 πόντων και ασίστ του Αμερικανού στο 1.83, όριο που ο ίδιος έχει επιβεβαιώσει και στα τρία τελευταία του ματς.

Δες εδώ: Αναλυτική αξιολόγηση της στοιχηματικής vistabet



5031. Ρεάλ Μαδρίτης – Εφες (21:45)

Παραμένουμε στην Ισπανία, αλλά περνάμε στη Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Εφές. Οι Μαδριλένοι προέρχονται από τη μόλις δεύτερή τους ήττα στη διοργάνωση, πικρή βέβαια αυτή τη φορά, κόντρα στη μισητή αντίπαλο Μπαρτσελόνα, στο μεγάλο Κλάσικο. Μοιραία απόψε θα ψάξει για αντίδραση κόντρα στην ασταθή Εφές. Οι Τούρκοι δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση την ομάδα των προηγούμενων ετών με τις συνεχόμενες παρουσίες στα Final-4, ενώ και ο προπονητής της, Τσαν, βρίσκεται υπ’ ατμόν,  περιμένουμε ξέσπασμα της Ρεάλ που μπορεί να επικρατήσει με διψήφια διαφορά, στο 1.95 ο άσος με -10 χάντικαπ.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.