Νέα Σμύρνη: Θλίψη στον Μίλωνα για τον θάνατο του Γιώργου Βερρόπουλου




H ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Νέας Σμύρνης “Ο ΜΙΛΩΝ”:

“Ο Γιώργος Βερρόπουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, το βράδυ του Σάββατου, προδομένος από την καρδιά του, έφυγε από κοντά μας ξεκινώντας για το μεγάλο ταξίδι…

Ο Γιώργος, παιδικός φίλος του Μιχάλη και του Γιώργου Σακελλαρίδη, του Φίλιππου Παπαδόπουλου, του αείμνηστου Δημήτρη Ράπτη και τόσων άλλων από την «παρέα» της Άνω Νέας Σμύρνης, ξεκίνησε από νέος να προσφέρει στον αγαπημένο του Μίλωνα από διάφορα πόστα, ενώ διατέλεσε επί σειρά ετών και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου.

Φίλε Γιώργο θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Ο Σύλλογός μας, εκφράζει την οδύνη του και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.”



Η ανάρτηση του Γιάννη Σγουρού επικεφαλής της παράταξης “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση” που είχε περάσει από τον Μίλωνα ως προπονητής:

“ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΕΡΡΟΠΟΥΛΟΥ
Οι παρέες γράφουν ιστορία….
Η φράση αυτή γράφεται και ακούγεται πολλές φορές. Λίγες όμως είναι αυτές που βρίσκει πραγματικά το νόημα της. Η παρέα μας, η παρέα του Μίλωνα, από την Κυριακή έγινε φτωχότερη. Ο φίλος Γιώργος Βερρόπουλος έφυγε από κοντά μας. Μία συντροφιά φίλων που ξεκίνησαν με όνειρα, που υπηρέτησαν τον αθλητισμό και τον αγαπημένο τους Μίλωνα με όλες τους τις δυνάμεις!
Η σκέψη μας είναι κοντά στην οικογένεια και στους οικείους. Στην αγαπημένη του σύζυγο Αφροδίτη και τον αγαπημένο του γιο Δημήτρη. Τελευταία μας συνάντηση (φώτο, πρώτος αριστερά μαζί με την παρέα) πριν από δύο ημέρες στην έκθεση με ψηφιδωτά του φίλου Νίκου Καλινδέρη!
Η απώλεια του Γιώργου μας πληγώνει. Θα είναι όμως πάντα μαζί μας στις συζητήσεις μας, στις συναντήσεις μας, στις αναμνήσεις μας….
Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε Γιώργο…”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.