Καταγγελία για τη Βιολογική Λαϊκή της Αργυρούπολης: Είδος προς εξαφάνιση οι πάγκοι των παραγωγών




Βιολογική λαϊκή αγορά…χωρίς παραγωγούς. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι πάγκοι στην Αγορά Βιοκαλλιεργητών που λειτουργεί κάθε Παρασκευή, στο δημοτικό πάρκινγκ, στη συμβολή τ της Λεωφόρου Κύπρου με την οδό Λασκάρεως, στην Αργυρούπολη.

Τις εικόνες μας τις έστειλε πολίτης, ο οποίος διαμαρτύρεται για την κατάσταση που επικρατεί τη στιγμή που στο επίσημο site των βιοκαλλιεργητών αναφέρονται τα εξής:

Κάθε Παρασκευή, επισκεφθείτε για φρέσκα ελληνικά πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα από τους ίδιους τους παραγωγούς την Αγορά Βιοκαλλιεργητών στην Αργυρούπολη.

Φιλοξενεί περίπου 35 βιοκαλλιεργητές στο δημοτικό πάρκινγκ επί της συμβολής των οδών Λεωφόρο Κύπρου και Λασκάρεως. Ωράριο λειτουργίας: 14:00 μ.μ – 18.00 μ.μ



“Γιατί στη βιολογική λαϊκή στη Βούλα κάθε Σάββατο γίνεται χαμός από παραγωγούς και στην Αργυρούπολη δεν πατάνε το πόδι τους;” αναρωτιέται. Την απάντηση πρέπει να δώσει ο Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Καταγγελία για τη Βιολογική Λαϊκή της Αργυρούπολης: Είδος προς εξαφάνιση οι πάγκοι των παραγωγών

  • 01/01/2024 at 5:22 μμ
    Permalink

    Η συγκεκριμενη βιολογικη δεν ηταν ποτε μεγαλη συγκριτικα με τις υπολοιπες βιολογικες. Πηγαινα καποτε οταν δουλευα στη περιοχη αλλα δεν ειχε πολυ κόσμο οποτε μου φαινεται λογικο να μην πηγαινουν κσι οι παραγωγοι. θελουν στηριξη και αυτοι.

    Απαντήστε
  • 02/01/2024 at 3:12 μμ
    Permalink

    Αφού ο χώρος γύρω – γύρω είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος!!!!
    Πώς να πάει ο πελάτης να αγοράσει βιολογικά και δίπλα τα σκουπίδια βουνό;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.