Δήμος Νέας Σμύρνης: Οι αρμοδιότητες των νέων αντιδημάρχων




Οριστικοποιήθηκαν οι αρμοδιότητες των νέων Αντιδημάρχων οι οποίοι ανέλαβαν τα καθήκοντά τους στις αρχές τις εβδομάδας.
Πιο συγκκεκριμένα:
Η Αντιδήμαρχος Συντονισμού Θάλεια Αδάπα θα έχει την ευθύνη του συντονισμού του Δημοτικού Έργου.
Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Νεολαίας Κωστής Αναγνωστόπουλος θα έχει την ευθύνη ανάπτυξης και συντήρησης του Αστικού Πράσινου. Επιπλέον, θα έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση Πολιτικών για τη Νεολαία, ενώ στον ίδιο μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες για θέματα κοινωνικής ένταξης των νέων.
Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Νόρα Γαλανοπούλου θα είναι αρμόδια για θέματα Περιβάλλοντος, Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού, Ανακύκλωσης και Πολιτικών Ανθεκτικότητας της πόλης στην Κλιματική Αλλαγή.
Στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Οικονομίας και Αλληλεγγύης Νότη Γιατζίδη μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Οικονομίας και Αλληλεγγύης και των συναφών δράσεων που αφορούν στην προαγωγή της Υγείας των πολιτών. Επιπλέον μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα για την υπογραφή εγγράφων που αφορούν τα παραπάνω θέματα.
Οι αρμοδιότητες για θέματα Παιδείας, Σχεδιασμού ανέγερσης Σχολικών Συγκροτημάτων, χωροταξικής κατανομής μαθητών, αναβάθμιση αύλειων χώρων και υλοποίηση προγράμματος «Ανοικτά σχολεία στη Γειτονιά» μεταβιβάζονται στον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης Γιώργο Γουρναρόπουλο. Στον ίδιο μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες θεμάτων Σχεδιασμού και υλοποίησης Προγραμμάτων «Δια Βίου Μάθησης».
Στην Αντιδήμαρχο Λειτουργίας και Συντήρησης Σχολικών Μονάδων και Φιλοζωίας, Μαρίνα Δεκούλου, μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες για θέματα λειτουργίας και συντήρησης Σχολικών Μονάδων. Επίσης μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα σχεδιασμού Προγραμμάτων δραστηριότητας των μαθητών μετά τη λήξη του ωρολόγιου προγράμματος. Η Μ. Δεκούλου επίσης θα είναι αρμόδια για τον συντονισμό και την υλοποίηση φιλοζωικών δράσεων του δήμου.
Στην Αντιδήμαρχο Παιδιών Σταθμών Ελένη Κασίμη μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Νέας Σμύρνης, δηλαδή των Τμημάτων του πρώην ΝΠΔΔ «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» και του πρώην ΝΠΔΔ «Βρεφονηπιακός Σταθμός Κέντρο Δραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών & Νέων – Εθνική Στέγη» που έχουν περιέλθει στον Δήμο
Στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θοδωρή Καστόρη μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες για θέματα Αθλητισμού της πόλης και ειδικότερα η εποπτεία και λειτουργία των αθλητικών δομών και υποδομών του Δήμου. Επίσης μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες για θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης αθλητικών προγραμμάτων και συνεργασίας με τους Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης.
Η Αντιδήμαρχος Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), Κατερίνα Κουτετέ, θα είναι αρμόδια για την λειτουργίαςτων Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) καθώς και για τον σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων ανάπτυξης των λειτουργιών τους.
Στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Θοδωρής Μάντζιος 10. κ. Μάντζιο Θεόδωρο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες θεμάτων Καθαριότητας και αποκομιδής στερεών αποβλήτων της πόλης και ειδικότερα οι αρμοδιότητες των Τμημάτων Αποκομιδής, Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων και Εξοπλισμού και Ειδικών Συνεργείων Καθαριότητας.
Στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, ΚΕΠ και Αναπηρικής Πολιτικής του Δήμου, Δημήτρη Φερεντίνο μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες για θέματα Αναπηρικής Πολιτικής του Δήμου, λειτουργίας Παιδικών Χαρών, Πολιτικής Προστασίας και λειτουργίας των ΚΕΠ.

Τα βιογραφικά των νέων αντιδημάρχων μπορείτε να τα βρείτε εδώ:

https://neasmyrni.gr/antidimarxoi/



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.