Γέρνει το «Άνφιλντ», αποδόσεις λουκούμι στην Τσάμπιονσιπ




Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα! Το πρώτο κουπόνι για το 2024 είναι εδώ και αποτελείται αποκλειστικά από αναμετρήσεις που διεξάγονται στο «Νησί». Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονσιπ και Β’ Αγγλίας έχει το μενού.

603. ΚΠΡ – Κάρντιφ (17:00)

Πρώτο κουπόνι για το νέο έτος και ξεκινάμε από την Τσάμπιονσιπ. Η ΚΠΡ αντιμετωπίζει την Κάρντιφ και θα επιδιώξει να αφήσει πίσω τα 5 σερί αρνητικά αποτελέσματα (0-1-4). Σε θέση υποβιβασμού πλέον, όχι όμως πως η Κάρντιφ τα πηγαίνει καλύτερα. Η ουαλική ομάδα προέρχεται από 2 ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-1) και βρίσκεται στο 2ο μισό της βαθμολογίας. Χωρίς εμπνεύσεις στο παιχνίδι της, αρκετά κουρασμένη πλέον. Ο άσος έχει ισχνό προβάδισμα, το 2.35 που κυκλοφορεί, μας κρατάει ζεστούς.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση Sportingbet Casino 2023 – Όσα πρέπει να γνωρίζεις!



604. Λέστερ – Χάντερσφιλντ (17:00)

Συνεχίζουμε με την ίδια κατηγορία και το ματς της πρωτοπόρου Λέστερ κόντρα στη Χάντερσφιλντ. Οι «αλεπούδες» οδηγούν σταθερά την κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας απολογισμό 20-2-3 έως τώρα. Σοβαρότητα σε άμυνα και επίθεση, τη στιγμή που έχουν 11 νίκες στα 12 τελευταία με τη σημερινή αντίπαλο. Η Χάντερσφιλντ βρίσκεται οριακά εκτός θέσεων υποβιβασμού. Μετράει δύο ήττες στα τρία τελευταία ματς, με την άμυνα να κάνει διαρκώς «νερά» (40 γκολ παθητικό). Ο άσος είναι φυσικά το πρώτο σημείο, για καλύτερη απόδοση (και συγκεκριμένα στο 2.02) αξίζει να πλαισιωθεί από το Under 3,5.

612. Στόουκ – Ίπσουιτς (17.00)

Πηγαίνουμε στο ζευγάρι Στόουκ – Ίπσουιτς, με τη γηπεδούχο να έχει απολογισμό 7-7-11 έως τώρα, αλλά να «τρέχει» αήττητο σερί 5 αγώνων (1-4-0). Βρίσκεται στην 19η θέση και δίνει μάχη για να μην μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού. Με θεματάκια όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, μιας και λείπουν 5 παίκτες. Η φιλοξενούμενη κερδίζει τις εντυπώσεις έως τώρα, μιας και βρίσκεται πίσω από την πρωτοπόρο Λέστερ. Με 15-6-3 μέχρι στιγμής, ξεκάθαρος στόχος να τερματίσει στη 2η θέση που δίνει απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Βέβαια, τώρα υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες/απουσίες βασικών παικτών, οπότε και αφήνουμε στην άκρη το διπλό. Πάμε στην άλλη πλευρά, με τον άσο να έχει απόδοση 2.90.

629. Κρου – Μπράντφορντ (17:00)

Αλλάζουμε κατηγορία και πηγαίνουμε στη Β’ Αγγλίας. Η Κρου έχει μαζέψει 38 βαθμούς έως τώρα, και δίνει τον δικό της αγώνα για να μπει στις θέσεις των πλέι οφ. Στα τελευταία ματς δεν τα πηγαίνει καλά, μιας και έχει 0-3-4, οπότε αναζητά ένα ματς που θα γυρίσει το… νόμισμα. Η Μπράντφορντ πορεύεται δίχως ήττα εδώ και 8 επίσημα παιχνίδια (6-2-0), με αποτέλεσμα να έχει καλύψει το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Οι απουσίες και οι αμφιβολίες παικτών είναι με τη μεριά των γηπεδούχων, εξ ου και η στήριξη στο διπλό του 2.38.

663. Λίβερπουλ – Νιούκαστλ (22:00)

Κλείνουμε με το παιχνίδι της ημέρας. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ έκατσε στην πρώτη θέση και στόχος της είναι να διατηρηθεί εκεί. Προέρχεται από το 2-0 στην έδρα της Μπέρνλι, εκεί όπου εμφανίστηκε σαφώς ανώτερη από την αντίπαλο. Ναι μεν με κάποια αγωνιστικά θέματα, ωστόσο εντός έδρας είναι πανίσχυρη. Επιπλέον έχει και σύμμαχο την παράδοση κόντρα στη Νιούκαστλ, με το κοντέρ να γράφει 10-4-0. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται εκτός πεντάδας, όμως θα δώσει μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σταθερά αγωνίζεται με απουσίες εδώ και αρκετό διάστημα. Από τη στιγμή που ο άσος είναι χαμηλά, το μόνο που αξίζει είναι το χάντικαπ του εντός τέρματος, με την απόδοση να φτάνει στο 2.15. Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.