Combo στη φωλιά των «λύκων» και υψηλό σκορ στην Πάτρα




Στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι τα περισσότερα βλέμματα συγκεντρώνει η αναμέτρηση της Πρέμιερ Λιγκ, Γουλβς – Τσέλσι, ενώ δυνατό ντέρμπι συναντάμε στην Τουρκία, με τη Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ. Στην Basket League, οι δύο «αιώνιοι» έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Προμηθέα και ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πάτρας.

Δες εδώ: Όλες οι στοιχηματικεσ με μπονουσ εγγραφησ

326. Γουλβς – Τσέλσι (15:00)

Συνεχίζουμε με αναμέτρηση από την Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουλβς, με τη δύναμη της έδρας, θα ψάξει απάντηση μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από τη Γουέστ Χαμ. Στο γήπεδό της «τρέχει» αήττητο σερί 6 αγώνων, εκεί όπου βρήκε δίχτυα σε όλα τα φετινά παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Φιλοξενεί την Τσέλσι, η οποία προέρχεται από πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Οι μπλε του Λονδίνου αδυνατούν να πιάσουν σταθερό βήμα, ωστόσο δεν παύει να έχουν περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ από τους «λύκους». Πάντως, το διπλό χρειάζεται κάλυψη, υπολογίζοντας πως η Τσέλσι προέρχεται από τρεις σερί ήττες εκτός, οπότε επιλέγουμε το συνδυαστικό «Χ2 και G/G» στο 2.15.



5990. Προμηθέας – Παναθηναϊκός (20:15)

Κλείνουμε σε μπασκετικούς ρυθμούς. Ο Προμηθέας προέρχεται από τρία διαδοχικά ματς τα οποία κρίθηκαν στην παράταση, με τελευταίο την ήττα με 114-109 από τον Κολοσσό στη Ρόδο. Βρίσκει έναν Παναθηναϊκό σε εξαιρετική κατάσταση, με ρυθμό και ψυχολογία στα ύψη. Το «τριφύλλι» έβγαλε τη «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα με δύο σερί εκτός έδρας νίκες. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί, οπότε υπάρχει αξία στο Over 163,5 του 1.95.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.