Χρυσό βραβείο στο Δήμο Γλυφάδας για την ψηφιακή εφαρμογή «My Glyfada»




Η πρωτοποριακή ψηφιακή εφαρμογή «My Glyfada», ένα καινοτόμο, λειτουργικό και χρήσιμο εργαλείο για τον Δήμο Γλυφάδας, έγινε … χρυσή! Ο Δήμος Γλυφάδας απέσπασε το πρώτο βραβείο στα Bravo Awards, για την εφαρμογή αυτή, η οποία είχε διακριθεί πρόσφατα και στα OTA Awards, μαζί με τις θερμογραφικές κάμερες τεχνητής νοημοσύνης, ένα επίσης πρωτοποριακό σύστημα για την ανίχνευση φωτιάς και την προστασία του Υμηττού.

«Στο πλαίσιο της συνεχούς ηλεκτρονικής αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του Δήμου μας, δημιουργήσαμε δύο πρωτοποριακές εφαρμογές. Η πρώτη για την άμεση ανίχνευση καπνού ή φωτιάς στους πρόποδες του Υμηττού και την αυτόματη ενεργοποίηση υδροβόλων κατάσβεσης, μέσω θερμοκαμερών τεχνητής νοημοσύνης (AI), πολύ πριν υπάρξει ανθρώπινη παρέμβαση. Η δεύτερη για την εκ των προτέρων (Pro Active), άμεση (αυθημερόν) παρέμβαση και διεκπεραίωση αποκομιδών και καθαρισμών εντός του Δήμου Γλυφάδας. Η επιβράβευση των προσπαθειών μας, μας δίνει δύναμη και κουράγιο. Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις πολύ σημαντικές αυτές διακρίσεις. Συνεχίζουμε», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Στις επίσημες τελετές βράβευσης, στο Ζάππειο Μέγαρο και στο Μουσείο Γουλανδρή, τα βραβεία παρέλαβαν η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Άννυ Καυκά, ο Διευθυντής Πληροφορικής, Μελετών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Γλυφάδας Νίκος Παπαδόπουλος και ο εργαζόμενος του Δήμου Τάσος Καραβάς, ο οποίος συνέβαλε ουσιαστικά στην υλοποίηση του έργου.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.