Το τρενάκι του Δήμου Γλυφάδας μοίρασε τα κάλαντα και σκουφάκια στα σχολεία




Από όλες τις σχολικές μονάδες της πόλης -παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια- πέρασε τις τελευταίες δύο εβδομάδες το τρενάκι του Δήμου Γλυφάδας με τον Αη Βασίλη και το ξωτικό του και μοίρασε τυπωμένα Κάλαντα, καθώς και κόκκινα σκουφάκια σε όλα τα παιδιά.

Στους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία έγιναν πάρτι με πολύ κέφι, χορό, τραγούδια και διαδραστικά παιχνίδια που ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους. Τεχνητό βιολογικό χιόνι από αφρό νερού απλώθηκε στους χώρους των εκδηλώσεων με τρόπο φαντασμαγορικό. «Το τρενάκι μας έχει πλέον καθιερωθεί στην πόλη, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το γιορτινό κλίμα. Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα επισκέφθηκε όλες τις σχολικές μονάδες -6 με 7 κάθε μέρα- βάσει προγράμματος που καταρτίστηκε σε συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς. Είναι κάτι που το απολαμβάνουμε και εμείς κάθε χρόνο με όλη μας την ψυχή», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Τη δράση συντόνισε η Αντιδήμαρχος Άννυ Καυκά, μαζί με τις Προέδρους της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γεωργία Βαμβακερού και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρία Καράμπελα – Καραβουσάλη, με τη στήριξη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παιδείας Μάριου Κασσέρη, καθώς και της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Ελένης Καράχου – Σκούταρη, η οποία είχε την ευθύνη της διοργάνωσης στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας. Στη βόλτα του το τρενάκι έκανε μία στάση και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γλυφάδας, όπου βρισκόταν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.