Φιλανθρωπική βραδιά από την παράταξη “Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο”




Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου και η Δημοτική Παράταξη Αγαπάμε την Πόλη μας, σας προσκαλούν, στην πιο μαγευτική βραδιά των εορτών.

Το Μουσικό Παραμύθι των Φώτων.

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 στις 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο, Μελίνα Μερκούρη  (Δημαρχείο, Αγίου Δημητρίου 55)

Η υψίφωνος Κάτια Πάσχου γράφει, επιμελείται, αφηγείται και ερμηνεύει μαζί με τους μαθητές της, των τάξεων φωνητικής των Ωδείων Κόνταλυ Αθήνας και Καλογεροπούλειου Κορίνθου  ένα παραμύθι που πλαισιώνει τα πιο γνωστά τραγούδια από τα μιούζικαλ Ωραία μου Κυρία, Μελωδία της Ευτυχίας, Άννυ, Μάγος του Οζ, αλλά και πολλές γιορτινές μελωδίες. Στο πιάνο ο Μάριος Καζάς.



Τι συνέβη στο μαγικό χωριό των Ξωτικών, όταν χάθηκαν οι ευχές των Φώτων; Θα μάθουμε την ιστορία στο Μουσικό Παραμύθι των Φώτων.

 Ελάτε να γιορτάσουμε μουσικά το πνεύμα των Φώτων όλοι μαζί και να συνεισφέρουμε στο Κοινωνικό έργο, για τους συμπολίτες μας προσκομίζοντας τρόφιμα και αγαθά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αγίου Δημητρίου.

Εάν επιθυμείτε μπορείτε μπαίνοντας στην αίθουσα για την εκδήλωση να προσφέρετε όποια ποσότητα επιθυμείτε, σε ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, ελαιόλαδο, τα οποία θα παραδώσει με την αγάπη σας η δημοτική παράταξη Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο,  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αγίου Δημητρίου.

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.