Τα…. σπόρια στη Ρόμα




Πέρα από τους Άγγλους μπάλα στις γιορτές παίζουν και οι Ιταλοί, μεταξύ άλλων. Μάλιστα απόψε έχει μεγάλο ματς, με τη Ρόμα να υποδέχεται τη Νάπολι. Αμφότερες έχουν μείνει πίσω βαθμολογικά και θέλουν αποτέλεσμα για να παραμείνουν σε «ευρωπαϊκή» τροχιά.

Ρόμα – Νάπολι (21:45)

Σε φάση ανασύνταξης η Ρόμα, μετά την ήττα με 2-0 από την Μπολόνια, που ήταν πισωγύρισμα, καθώς είχε «χτίσει» αήττητο σερί 5 αγώνων κι έκανε την αντεπίθεσή της στο πρωτάθλημα. Στην έδρα της είναι ισχυρή και αγνοεί την ήττα εδώ και 10 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, διάστημα μάλιστα που έχει πάρει 9 νίκες. Σε έξι από αυτά τα παιχνίδια κράτησε ανέπαφη εστία.

Διαβάστε επίσης: Εφαρμογή bet365 – Αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης



Στις επιλογές του ο Μουρίνιο δεν έχει τον Ντιμπάλα, ωστόσο επιστρέφει ο Λουκάκου, που έχει σκοράρει 7 φορές σε 13 φετινούς του αγώνες στη Σέριε Α.

Μεταβατική η σεζόν για τη Νάπολι, από την απόλυτη περσινή επιτυχία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην αγωνιστική μετριότητα. Προέρχεται από σοκαριστική ήττα στο Κύπελλο, με 4-0 από τη Φροζινόνε, μέσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», όπου μετά το ματς υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες.

Επίσης, αν και είναι ανταγωνιστική φέτος εκτός έδρας, ηττήθηκε στις δύο προηγούμενες εξόδους, με 4-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, για το Τσάμπιονς Λιγκ και με 1-0 από τη Γιουβέντους, για το πρωτάθλημα.

Δείτε το προγνωστικό στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.