Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΠΑΟΚ, στρογγυλοκάθεται στην κορυφή η Ίντερ




Ακόμα ένα γεμάτο πρόγραμμα θα μας συντροφεύσει και αυτήν την Κυριακή. Στο ελληνικό πρωτάθλημα ξεχωρίζουν οι εκτός έδρας μάχες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού με Αστέρα και Ατρόμητο, αντίστοιχα.

Σε εξαιρετική κατάσταση οι Θεσσαλονικείς και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο. Στην Ιταλία, η Ίντερ θέλει να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Γιουβέντους και να αποκτήσει μεγαλύτερη διαφορά στην κορυφή.

Δες εδώ: Πότε θα γίνει η κληρωση conference league

495. Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (17:30)



Ιδιαίτερα σοβαρός δείχνει φέτος ο ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό Λουτσέσκου να πραγματοποιεί και πάλι καλή δουλειά. Προέρχεται από την επικράτηση με την Ελσίνκι στο Κόνφερενς Λιγκ και ολοκλήρωσε αήττητος τη διαδικασία των ομίλων, περνώντας απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Τώρα στόχος του είναι να διατηρηθεί ζωντανός στην κούρσα του τίτλου. Είναι στο -2 από την κορυφή και με νίκη στην Τρίπολη θα περάσει προσωρινά στην πρώτη θέση, μιας και ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται αργότερα. Ο Αστέρας μπορεί να διαθέτει ποιότητα, αλλά φέτος εντός έδρας δείχνει αναποτελεσματικός και με πρόβλημα στο σκοράρισμα, κρατάμε τον συνδυασμό του διπλού με το Over 1,5 στο 1.93.

506. Λάτσιο – Ίντερ (21:45)

Eξαιρετική και φέτος η Ίντερ, που μετά την περσινή της παρουσία στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, φέτος στοχεύει στην κατάκτηση του «σκουντέτο». Μια χαρά ανταποκρίνεται για την ώρα αφού κατοικεί μόνη πρώτη στην κορυφή, στο +1 από τη Γιουβέντους. Η οποία την Παρασκευή άφησε βαθμούς στη Γένοβα κι έτσι οι «νερατζούρι» με νίκη απόψε έχουν την ευκαιρία να πάνε στο +4. Ο κόουτς Ιντζάγκι αντιμετωπίζει την πρώην του ομάδα, κόντρα στην οποία ως φιλοξενούμενη δέχτηκε τρία γκολ στις δύο τελευταίες επισκέψεις της. Τώρα έχει πάρει το μάθημά της και μπορεί να βρει τον τρόπο για να φτάσει στο τρίποντο. Σκοράρει η Ίντερ και ανεβάζουμε την τιμή του διπλού, συνδυάζοντας το με το Over 1,5 και παίρνουμε το 2.15.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.