Ανεμοστρόβιλος άφησε άστεγη εξαμελή οικογένεια, στη Βάρη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Χωρίς σπίτι έμεινε μια εξαμελής οικογένεια στην Βάρη, λόγω ενός ανεμοστρόβιλου που σάρωσε την περιοχή, το βράδυ της Παρασκευής (15/12).

Η έντονη αεροδίνη, που οφείλεται στο χαμηλό βαρομετρικό που έχει ενσκήψει στην Ελλάδα, με τοπικά έντονα φαινόμενα, προκάλεσε προβλήματα σε πολλά σπίτια της περιοχής. Τις μεγαλύτερες ζημιές υπέστη το σπίτι της εξαμελούς οικογένειας, το οποίο… δεν υπάρχει πλέον και έτσι το ζευγάρι με τα δύο παιδιά του, εκ των οποίων το ένα μωρό, μαζί με τον παππού και την γιαγιά έμειναν “στον δρόμο”.

Ειναι χαρακτηριστικό ότι τμήμα της κεραμοσκεπής βρέθηκε λόγω του ανεμοστρόβιλου πάνω στα καλώδια μεταφοράς ρεύματος! Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ η οικογένεια έχει μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος.

O ιδιοκτήτης του σπιτιού, Γιώργος Λιόσης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:



“Ο ανεμοστρόβιλος ή επίσημα αεροδίνη, είναι ένα μικρής έκτασης μετεωρολογικό φαινόμενο μικρής χρονικής διάρκειας. Αποτέλεσμα της καταστροφικής του δράσης ήταν χθές το βράδυ στην περιοχή της Βάρης μια οικογένεια έξι ατόμων να μείνει άστεγη. Ευτυχώς δεν τραυματίστε κανένας και οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος”, αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο υποδιοικητής του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Σωτήρης Κακλέας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.