Σαρωτικοί έλεγχοι της Αστυνομίας και προσαγωγές στον Άλιμο




Μετά τα απανωτά κρούσματα βίας την περασμένη βδομάδα με αποκορύφωμα την καταδρομική επίθεση που δέχτηκαν μαθητές Γυμνασίου και τις εκκλήσεις του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη για συστηματική αστυνόμευση στα επικίνδυνα σημεία, ο Άλιμος μπήκε στον χάρτη των εντατικών εξορμήσεων της ΕΛ.ΑΣ. με τις περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, έγινε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην πλατεία Ανεξαρτησίας και στο μετρό του Αλίμου. Ελέχθηκαν 90 άτομα και έγιναν 15 προσαγωγές.

Στις 12 και στις 13 Δεκεμβρίου στην περιοχή είχαν είχαν γίνει δύο ληστείες σε βάρος 20χρονων, από άγνωστους δράστες οι οποίοι με την απειλή μαχαιρών τους είχαν κλέψει τα κινητά.

“Έχουμε ζητήσει από την Ελληνική Αστυνομία τη συστηματική αστυνόμευση της περιοχής γύρω από την πλατεία Καραϊσκάκη (‘Κλούβα’), όπου την Παρασκευή το βράδυ δέχτηκε απρόκλητη και επικίνδυνη επίθεση η παρέα των νεαρών παιδιών της πόλης μας” είπε στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, ο Ανδρέας Κονδύλης.”Ήδη, όπως μας έχουν ενημερώσει, υπάρχει συστηματική αστυνόμευση, γίνονται έλεγχοι και ορισμένες προσαγωγές, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν για αρκετό ακόμα χρονικό διάστημα. Αυτό, φυσικά, δεν αναιρεί τη μεγάλη ευθύνη που έχουν οι οικογένειες των ανήλικων δραστών.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.