“Κόκκινο” διήμερο στη Γλυφάδα: Παρά το κρύο “βούλιαξε” από τον κόσμο η πόλη (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Παραμυθένιο ήταν το Σαββατοκύριακο στη Γλυφάδα, με γιορτινές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με τα καταστήματα ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και το απόγευμα της Κυριακής, με όλη την πόλη ντυμένη στα κόκκινα, με το κέφι και τη χαρά να απλώνεται παντού. Κόκκινη Νύχτα, Κόκκινη Κυριακή, μια μοναδική διοργάνωση, ένα ξεχωριστό, γιορτινό, κόκκινο διήμερο σε μια πόλη όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

«Ένα μοναδικό “Κόκκινο” διήμερο ζήσαμε και φέτος στην Γλυφάδα μας. Η “Κόκκινη Νύχτα” στο εμπορικό μας κέντρο και η “Κόκκινη Κυριακή” στην Τερψιθέα μας ολοκληρώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και πρόσθεσε: «Παρά τη δυσκολία των καιρικών συνθηκών, χιλιάδες συμπολίτες μας – μικροί και μεγάλοι – έζησαν με μοναδικό τρόπο την εμπειρία των Χριστουγέννων στην πόλη μας, σε ένα εορταστικό Σαββατοκύριακο που πλέον έχει γίνει θεσμός. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι εργάστηκαν για να πάνε όλα καλά και αυτή τη φορά σε μία ιδιαιτέρως απαιτητική διοργάνωση. Οι εορταστικές εκδηλώσεις και οι εκπλήξεις συνεχίζονται τις επόμενες μέρες σε ολόκληρη την πόλη.

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και αγάπη»

Αγώνας δρόμου Αη Βασίληδων (Santa Run), εορταστικά τραγούδια και μουσική από τη Φιλαρμονική σε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση υπό τη διεύθυνση του έμπειρου μαέστρου Νίκου Καμπιώτη, συναυλίες με τη μοναδική ερμηνεύτρια Ιωάννα Σεβοπούλου και το αγαπημένο συγκρότημα 1550, το τρενάκι του Αη Βασίλη να διασχίζει όλη την πόλη μέχρι τα μεσάνυχτα, άμαξες με άλογα, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, ξωτικά, face painting, bubble show, οι τυμπανιστές Batala Atenas να στολίζουν τη νύχτα με Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, ζεστό κρασί να διανέμεται δωρεάν σε όλο το εμπορικό κέντρο, χιλιάδες μπαλόνια και κόκκινα σκουφάκια παντού. Και όλα αυτά, με άρτια οργάνωση, χωρίς ταλαιπωρία ούτε για τους πεζούς ούτε για τους οδηγούς των οχημάτων που διέρχονταν από τους δρόμους οι οποίοι είχαν παραμείνει ανοιχτοί.



Ήταν μια άριστα σχεδιασμένη εκδήλωση, με φόντο τον εκπληκτικά στολισμένο Δρόμο των Ποιητών, την πλατεία Εσπερίδων με τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη μπάλα και τους άλλους δρόμους με τα χιλιάδες λαμπιόνια, τις φάτνες και τα έλατα. Ιδιο σκηνικό διαμορφώθηκε την Κόκκινη Κυριακή στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα, με το τρενάκι και τις άμαξες του Αη Βασίλη να διασχίζουν τους δρόμους της Άνω Γλυφάδας, τους τυμπανιστές Batala Atenas και τη συναυλία των Swingin Cats σε rock ‘n roll και swing διάθεση.

Όλες οι δράσεις διοργανώθηκαν με την οικονομική στήριξη του Κ.Α.Π.ΠΑ. και πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.