Η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στον Άλιμο, αποχαιρετά τον Γιώργο Φόνσο




Tην Πέμπτη 7/12 στις 12:30 στο κοιμητήριο του Βύρωνα, συγγενείς, φίλοι και συναγωνιστές, θα αποχαιρετήσουν το στέλεχος της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στον Άλιμο, Γιώργο Φόνσο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Δείτε την ανακοίνωση του Γραμματέα της Τ.Ο, Αλέξη Τσέκα:

“ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΝΣΟΣ

1962 – 2023

Θρηνούμε σήμερα, με συντριβή ψυχής την απώλεια ενός διαλεχτού συμπολίτη μας και στελέχους της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στον Άλιμο.



Κατόδυνοι αποχαιρετούμε έναν αγαπητό σύντροφο, έναν συνεπή αγωνιστή της δημοκρατικής παράταξης που έφυγε από την ζωή μετά από πολύμηνη ασθένεια την οποία καρτερικά υπέμεινε.

Σπάνια η γραπτή αποτύπωση των συναισθημάτων γίνεται τόσο δύσκολη. Οι λέξεις φαντάζουν φτωχές και λίγες για να αποδώσουν την θλίψη που προκαλεί ο θάνατος ενός τόσο αξιόλογου ανθρώπου, οικογενειάρχη, και συνεπή ιδεολόγου.

Όλη του η πορεία υπήρξε συνυφασμένη με τις αρχές τα ιδανικά και τις άξιες της υγιούς πολιτικής δράσης.

Σταθερός και αταλάντευτος στις θέσεις του σεμνός από την φύση του, υπηρέτησε την ενότητα του χώρου και ως Γραμματέας της οργάνωσης, και ως στέλεχος αυτής.

Ο λόγος του μετρημένος, ήπιος υπερβατικός και διαυγής. Συγκροτημένος σοσιαλιστής, θαρραλέος στις απόψεις του, και στις κοινωνικές και στις πολιτικές του αρχές.

Ο Γιώργος Φόνσος ανήκε σε αυτούς τους λίγους, τους εκλεκτούς που μίλησαν μόνο με την προσωπικότητα τους,και τις αρετές που χαρακτήριζαν όλη τους την ζωή.!

Στον επαγγελματικό του βίο στον χώρο της υγείας, πάλεψε για την καλυτέρευση των συνθηκών νοσηλείας στα νοσηλευτικά ιδρύματα, μέσα από την έντονη συνδικαλιστική του δράση.

Συμμερίστηκε τον ανθρώπινο πόνο,συμπαραστάθηκε στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Όμως το νήμα της δικής του ζωής του έμελε να κοπεί τόσο νωρίς, στην πιο ώριμη και κατασταλαγμένη ηλικία των 61ενος χρόνων.

Γιώργο. Δύσκολα θα μπορούσα να φανταστώ πως η μοίρα θα επιφύλασσε σε έμενα το θλιβερό αυτό προνόμιο, εκπροσωπώντας τον πολίτικο μας φορέα, να σου απευθύνω μέσα από αυτές τις γραμμές, το ύστατο χαίρε στο ανεπίστροφο ταξίδι σου.

Γιατί κάνεις δεν είναι προετοιμασμένος για τέτοιες απώλειες .Γιατί με τα ανθρώπινα μέτρα φαντάζει άδικο και ακατανόητο .Γιατί άπλα δεν ήταν ο καιρός σου. Γιατί φεύγεις τόσο νωρίς..

Εκφράζοντας τα αισθήματα των μελών και φίλων του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος καθώς και του δημοκρατικού κόσμου στον Άλιμο, μεταφέρω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στην σύζυγο του Άννα στον γιο του Γιάννη.!

Να γνωρίζεις αλησμόνητε σύντροφε, πως για όλους εμάς που θα σταθούμε απέναντι στην σορό σου, την Πέμπτη ώρα 12:30 στο κοιμητήριο του Βύρωνα, δεν θα είναι μια καθόλου εύκολη υπόθεση.

Ας είναι γαλήνιο το τελευταίο σου ταξίδι προς το λιμάνι της αιωνιότητας.!

Για την Συντονιστική επιτροπή Αλίμου.

Ο Γραμματέας Τ.Ο. – Αλέξης Τσέκας”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.