Η στιγμή που Ι.Χ. «εκσφενδονίζει» πεζό σε βιτρίνα καταστήματος (VIDEO)




Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (26/12) στους Αγίους Αναργύρους. Συγκεκριμένα, διερχόμενο ΙΧ εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε πεζό που πήγαινε στον προαστιακό. Από την ταχύτητα του οχήματος, ο άνδρας «εκσφενδονίστηκε» σε βιτρίνα καταστήματος και έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του debater.gr, o άνδρας διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στον προαστιακό και μεταβεί στη δουλειά του, όταν μία οδηγός ηλικίας περίπου 30 με 35 ετών έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε κολώνα φωτισμού, την έριξε κάτω, στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρο και έριξε ακόμη μία κολώνα. Αυτή «εκτόξευσε» τον άνδρα σε φωτογραφείο που βρισκόταν στο σημείο του τροχαίου.

Η «τρελή» πορεία του ΙΧ σταμάτησε όταν αυτό «μπήκε» σε βιτρίνα καταστήματος εσωρούχων.

Όπως λέει σε μαρτυρία του ιδιοκτήτης του ενός καταστήματος: «Έχω υποστεί μεγάλη ζημιά. Καλά να είναι οι άνθρωποι, αλλά εμένα μου καταστράφηκε το βίος μου, η περιουσία μου όλη…».



Δείτε καρέ καρέ τη στιγμή που το ΙΧ παρασέρνει τον πεζό:

Δυστυχώς, ο πεζός έχει τραυματιστεί σοβαρά και – σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER – κινδυνεύει να χάσει τα πόδια του. Βρίσκεται στην εντατική, μετά από χειρουργείο, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφύγουν τον ακρωτηριασμό.

Πατήστε για να δείτε αποκλειστικές εικόνες του DEBATER

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.