Η άνοδος της Μίλαν και το θέαμα στο «κάστρο» της Άστον Βίλα




Μπορεί η Σούπερ Λίγκα να αναβλήθηκε, ωστόσο η δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Αγγλία «κλέβει την παράσταση» η δοκιμασία της Άρσεναλ στην έδρα της Άστον Βίλα, ενώ από το υπόλοιπο πρόγραμμα του κουπονιού ξεχωρίζουν οι «μάχες» Αταλάντα – Μίλαν, Ντόρτμουντ – Λειψία και Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης.

236. Άιντραχτ – Μπάγερν Μονάχου (16:30)

Εκκίνηση με Μπουντεσλίγκα. Η Άιντραχτ δεν βαδίζει σε σωστή κατεύθυνση το τελευταίο διάστημα. Μεσοβδόμαδα «κατάφερε» να αποκλειστεί από ομάδα Γ’ κατηγορίας στο Κύπελλο, έχασε 2-0 από τη Ζααρμπρίκεν και συμπλήρωσε 4 διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο τεχνικός της Τόπμελερ προσπαθεί να κάνει ροτέισον, όμως προς το παρόν δεν του βγαίνει. Υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, η οποία πήρε… ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς αναβλήθηκε το ματς με την Ουνιόν λόγω έντονης χιονόπτωσης. Ξεκούραστοι οι Βαυαροί, μπορούν να εκμεταλλευτούν το ντεφορμάρισμα των γηπεδούχων, παίζουμε διπλό με Over 2,5 στο 1.70.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση NetBet 2023 – Αξίζει να την επιλέξεις;



307. Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης (17:15)

Επόμενη επιλογή έρχεται από την Πριμέρα Ντιβισιόν. Η Μπέτις δείχνει ικανή να σηκώσει ανάστημα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλωστε, η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι αήττητη εντός έδρας τη φετινή σεζόν, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχοντας σημειώσει 7 νίκες σε 9 αναμετρήσεις. Η «Βασίλισσα» συγκατοικεί στην κορυφή με τη Χιρόνα, διατηρώντας απόσταση 4 βαθμών από την Μπαρτσελόνα. Περιμένουμε δυνατή σύγκρουση, ζόρικη έξοδος για τη Ρεάλ απέναντι σε ένα σύνολο που βρίσκει δίχτυα με ευχέρεια. Συνεπώς, θα προτιμήσουμε το G/G του 1.70.

164. Χόφενχαϊμ – Μπόχουμ (21:30)

Συνεχίζουμε με επιλογή από την Α’ Ιταλίας, εκεί όπου έχουμε το ντέρμπι με αντιπαλότητα Αταλάντα – Μίλαν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων δίχως νίκη, με πιο πρόσφατο ματς τη βαριά ήττα με 3-0 από την Τορίνο. Συνεχίζουν να στερούνται τις υπηρεσίες κομβικών ποδοσφαιριστών και το αποψινό ματς με τη Μίλαν προβλέπεται δύσκολο. Εξάλλου, οι «ροσονέρι» αρχίζουν να βρίσκουν αγωνιστική άνοδο και πήραν πολύτιμη ψυχολογική ώθηση. Θεωρούμε πως έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, υπάρχει αξία στο διπλό του 3.08.

333. Άστον Βίλα – Άρσεναλ (19:30)

Μεταφερόμαστε στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Άστον Βίλα έχει μετατρέψει σε απόρθητο κάστρο το γήπεδό της, εκεί όπου «τρέχει» νικηφόρο σερί 14 αγώνων στο πρωτάθλημα! Μάλιστα, μεσοβδόμαδα δεν δίστασε να κατατροπώσει και τη Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας 1-0. Το σύνολο του Έμερι θα είναι μπελάς για την πρωτοπόρο Άρσεναλ, με τον Ισπανό να έρχεται αντιμέτωπος με την ομάδα που οδήγησε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ το 2019. Πάντως, οι «κανονιέρηδες» συμπλήρωσαν 6 σερί νίκες σε Αγγλία και Ευρώπη, ενώ βρίσκουν συνεχώς λύσεις στο σκοράρισμα. Βάσει συμπεριφοράς αμφότερων και παράδοσης, λογική επιλογή είναι το Over 2,5 του 1.72.

360. Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ (22:00)

Η τελευταία μας πρόταση είναι από το Σαμπιονά, εκεί όπου η Παρί Σεν Ζερμέν φιγουράρει στην κορυφή. Πάντως, στο τελευταίο ματς η παρέα του Εμπαμπέ τα… χρειάστηκε για να κερδίσει 2-0 τη Χάβρη, παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα από το 10ο λεπτό. Αποβλήθηκε ο βασικός τερματοφύλακας Ντοναρούμα και δεν υπολογίζεται για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην υπολογίσιμη Ναντ. Εξάλλου, στην Παρί «ζουν και αναπνέουν» για το επερχόμενο ματς με την Ντόρτμουντ που θα κρίνει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι παραδοσιακά βρίσκουν δίχτυα στο Παρίσι, οπότε πάμε στο συνδυαστικό Over 2,5 και G/G σε απόδοση 2.05.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.