Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων στο The Ellinikon Experience Park




Οι γιορτές πλησιάζουν και τα σκυλάκια μας έχουν αρχίσει τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη. Κι όπως είναι αναμενόμενο, όλα ζητούν το ίδιο πράγμα: ένα παντοτινό σπίτι!
Με αυτή την ευχή, θα βρίσκονται στο @The Ellinikon Experience Park (Πλατεία Α) την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου για να σας γνωρίσουν από κοντά. Μαζί τους θα έχουν και τους εθελοντές μας που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο ζωάκι για εσάς και θα απαντήσουν σε όποιες απορίες έχετε για την υιοθεσία, την αναδοχή και άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε τα ζωάκια μας.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την @Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου @ΠΣΑΤ και, όπως πάντα, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας – @Τμήμα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αιγιάλειας.
🐾🐾
Σας περιμένουμε!
🐾🐾
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας δραστηριοποιείται στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 αδέσποτοι σκύλοι. Οι ανάγκες για τη φροντίδα τους είναι τεράστιες. Γι’ αυτό, τα ζωάκια μας κι εμείς θα είμαστε ευγνώμονες αν θελήσετε να μας βοηθήσετε, φέρνοντας μαζί σας στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειαζόμαστε:
Drontal για σκύλους
Advocate αμπούλες
Simparica Trio
Bravecto
Μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά
Περιλαίμια και λουράκια
Box μεταφοράς
Πατάκια, χαλάκια, κουβέρτες
Κολλύριο Tobrex, αλοιφή Fucidin, δισκία Soluric CR (μπλε) 300 mg, oινόπνευμα, οξυζενέ, γάζα, επιδέσμους



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.