Ηλιούπολη: «Το Θέατρο στο Μίξερ» από το τμήμα Ενηλίκων του Θεατρικού Εργαστηρίου




Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης-Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» (Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτη), να παρακολουθήσετε τη Θεατρική Παράσταση «Το Θέατρο στο Μίξερ», από το τμήμα Ενηλίκων του Θεατρικού Εργαστηρίου.

Θα παρακολουθήσουμε:

“Καυγάς με γλυκόλογα” του Καρλ Βάλεντιν

“H ψεύτρα” του Ζαν Κοκτώ



“Ιστορίες του κ.Κόινερ” του Μπέρτολτ Μπρεχτ

“Μπλε και κόκκινο” του Χοσέ Λουίς Αλόνσο δε Σάντος

“Το ημερολόγιο ενός δημοσίου υπαλλήλου” του Άντον Τσέχοφ

“Καλημέρα σας γιατρέ” του Χοσέ Λουίς Αλόνσο δε Σάντος

“Το φάντασμα της Μασσαλίας” του Ζαν Κοκτώ

“Μαμά φρικιό” των Φράνκα Ράμε κ Ντάριο Φο

“Μία ερωτική επιστολή” του Καρλ Βάλεντιν

Διασκευή, διδασκαλία & σκηνοθεσία της θεατρολόγου κ. Μάρας Γαργαλάκου.

Απόψε λέω να κάνουμε ένα πάρτι και να καλέσουμε όλους μας τους αγαπημένους. Θα έρθει ο Ντάριο Φο με τη Φράνκα Ράμε, ο Κοκτώ και ο Μπρεχτ, θα περάσει και ο Καρλ Βάλεντιν. Και θα μας πουν όμορφες ιστορίες και θα γελάσουμε και θα συγκινηθούμε και θα προβληματιστούμε. Γιατί το θέατρο μπορεί να μην μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αλλάζει όμως τους ανθρώπους και αυτοί με τη σειρά τους, αλλάζουν τον κόσμο. Τα παιδιά της ομάδας αφιέρωσαν, εκτός από το χρόνο τους και μεγάλα αποθέματα αγάπης γι’ αυτή την παράσταση. Δώστε τους ένα ζεστό χειροκρότημα, για σας την έφτιαξαν. Γιατί, όπως λέει και ο μεγάλος Γιάννης Ρίτσος “Αν δεν μπορέσω να το δεις κι εσύ, μοιάζει σα να μην το ‘χω..”.

Παίζουν: Αγγελίδου Καλλιόπη, Κλειδωνάρη Μάρσα-Μαρία, Μάρκος Γρηγόρης, Μαστοράκου Δήμητρα, Μιχαήλ Νατάσα, Ράππου Παρασκευή, Χατζημιχελάκης Αντώνιος, Ψυχογιοπούλου Σοφία.

Ευχαριστούμε θερμά το Τμήμα Αισθητικής του ΕΠΑΛ Ηλιούπολης- 3ο Ε.Κ. Αθηνών, που ανέλαβε το μακιγιάζ της θεατρικής παράστασης και ιδιαίτερα την καθηγήτρια τους κ. Τζούλια Χονδρορίζου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 9940699

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.