Γλυφάδα: Ελάτε να γεμίσουμε αστέρια το δεντράκι του «Make-A-Wish»




Πλατεία Εσπερίδων (Μεταξά και Ζησιμοπούλου) – Σάββατο 16 Δεκεμβρίου («Κόκκινη Νύχτα»)

Ο επτάχρονος Chris από το Φοίνιξ της Αριζόνα (Η.Π.Α), το 1980 ήθελε να γίνει αστυνομικός. Έπασχε όμως από λευχαιμία και ο αγώνας του για ζωή τον είχε κάνει να πάψει να ονειρεύεται.

Καμάρωνε το ελικόπτερο της αστυνομίας που στα μάτια του φάνταζε σαν να ήταν ολόκληρος ο κόσμος. «Κι αν μπορούσε να δει το ελικόπτερο από κοντά;», σκέφτηκε η μητέρα του, Linda. «Κι αν δεν το έβλεπε απλώς αλλά έκανε και μία βόλτα με αυτό;», πρόσθεσε ο αρχηγός του αστυνομικού τμήματος. «Κι αν του φτιάχναμε και μία στολή και τον περνούσαμε και από μία εκπαίδευση;». «Κι αν στήναμε και ένα κυνήγι παρανόμων και μπορούσε να ‘συλλάβει’ τους κακούς;». «Κι αν είναι όντως καλός Αστυνομικός, δεν πρέπει να παρασημοφορηθεί για τη δράση του;» άρχισαν να προσθέτουν οι συνάδελφοί του. Έκτοτε, το «Make-A-Wish» έχει εκπληρώσει περισσότερες από 500.000 ευχές παγκοσμίως για παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

Το ερχόμενο Σάββατο, στην «Κόκκινη Νύχτα» της Γλυφάδας, το δεντράκι του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» θα είναι τοποθετημένο στην πλατεία Εσπερίδων (Μεταξά και Ζησιμοπούλου γωνία) από τις 6 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα, για να το γεμίσουμε αστέρια! Εκ μέρους της δημοτικής αρχής της Γλυφάδας, τον συντονισμό της δράσης έχει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.