Ηλιούπολη: Ανακαινίστηκε και άλλη παιδική χαρά




Μία ακόμη παιδική χαρά στην οδό Εθναρχου Μακαριου – Καρνεάδου – Ήρως Κωνσταντοπουλου, ανακατασκευάστηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Δήμο Ηλιούπολης, σύμφωνα με τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα και παραδίδεται προς χρήση στο κοινό. Ο χώρος της παιδικής χαράς επεκτάθηκε στο διπλάσιο για να φιλοξενήσει δεκάδες παιδιά της περιοχής.

Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν περιελάμβαναν την τοποθέτηση νέου δαπέδου ασφαλείας, νέες κούνιες με καθίσματα, τσουλήθρες, νέα παιχνίδια, σύγχρονα και πρωτότυπα όργανα, νέα παγκάκια, πέργκολες.

Δείτε τι δήλωσε ο απερχόμενος δήμαρχος, Γιώργος Χατζηδάκης:

“Μετά από πολλά χρόνια απουσίας παρεμβάσεων σε παιδικές χαρές στο Δήμο μας, προχωρήσαμε στη δημιουργία νέων και ασφαλών χώρων παιχνιδιού στο σύνολο του Δήμου μας, σεβόμενοι τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων τους, προκειμένου να παίζουν τα παιδιά μας σε ένα φιλόξενο, όμορφο και ασφαλές περιβάλλον.



Το έργο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Τριτση που εξασφαλίσαμε και που εξελίσσεται στην περιοχή της Κάτω Ηλιουπολης και θα συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς παραδίδουμε σήμερα άλλη μια παιδική χαρά –‘κόσμημα’, γεμάτη παιχνίδια και χρώμα. Καλή χρόνια σε όλους.”

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Ηλιούπολη: Ανακαινίστηκε και άλλη παιδική χαρά

  • 31/12/2023 at 3:44 μμ
    Permalink

    Καμια παραδοση δεν εχει γινει ως τις 31/12/2023. Η παιδικη χαρα ειναι υπο κατασκευη και αν κρινω απο αυτα που ειδα θα αργησει να παραδοθει στα παιδακια. Ειστε απαραδεκτοι ψευτες

    Απαντήστε
  • 31/12/2023 at 3:49 μμ
    Permalink

    Τιποτα δεν παραδωσατε ακομη. Η παιδικη χαρα θελει πολυ δουλεια ακομη! 31/12/2023 ψευτες!!!!

    Απαντήστε
  • 02/01/2024 at 12:29 μμ
    Permalink

    02/01/2024 ήρθαμε και απο γειτονικό δήμο να δούμε την καινούργια παιδική χαρά που “παραδόθηκε”. Τα συγχαρητήρια μας στον απερχόμενο δήμαρχο και το επιτελείο του και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ταλαιπωρία που μας χαρίσανε!! Ακομα εργασίες γίνονται.. 🤮

    Απαντήστε
  • 04/01/2024 at 2:39 μμ
    Permalink

    Δυστυχώς η παιδικη χαρά δεν έχει παραδοθεί…. Είναι κλειδωμένη…
    Κρίμα….

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.