Ειδικές καταστάσεις στο Ικόνιο




Καλή εβδομάδα σε όλους. Δεν στέφθηκε με επιτυχία η χθεσινή απόπειρα στα γκολ στις αναμετρήσεις Μπασακσεχίρ – Χατάισπορ (1-0) και Καϊσέρισπορ – Πεντικσπόρ (2-0). Με δύο ματς κλείνει η 15η αγωνιστική στην Τουρκία και η πρόταση έρχεται από το Κόνιασπορ – Σίβασπορ. Διαφυγή σε δύο ειδικά που πληρώνουν καλά.

Η γηπεδούχος έχει 14 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές και βρίσκεται μία ανάσα από τις θέσεις υποβιβασμού. Βάσει ρόστερ δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί. Με 3 νίκες έως τώρα, οι δύο ήρθαν μπροστά στο κοινό της με ίδιο σκορ, 2-0 εις βάρος των Κασίμπασα και Γκαζιαντέπ. Και στα δύο υπήρξε συμμετοχή στα γκολ από τους Γκιγιέρμε και Τσικαλέσι (2 γκολ ο πρώτος, 1 γκολ και 2 ασίστ ο δεύτερος).

Διαβάστε επίσης: Τα Over της ημέρας που θα σε πάνε ταμείο!

Τώρα θα προτιμήσω τον Αλβανό για σκόρερ, θεωρώντας πως θα είναι και πάλι μέσα στις φάσεις. Με 5 γκολ έως τώρα, ενώ χάνει διαρκώς πολλές ευκαιρίες. Ικανός στο ψηλό παιχνίδι, εκτελεί και τα πέναλτι.



Δεύτερη επιλογή είναι το να δεχθεί κάρτα ο κεντρικός αμυντικός Ντεμιρμπάγκ. Ο 26χρονος είναι πολύ δυναμικός παίκτης, παίζει στα όρια του αντιαθλητικού, έχοντας 2 κίτρινες κάρτες, αλλά και μία απευθείας κόκκινη (στο εντός με την Ιστανμπούλσπορ). Αυτό του δίνει το δικαίωμα να δώσει καμία κλωτσιά παραπάνω στο σημερινό ματς, δεδομένου πως δεν κινδυνεύει να χάσει το επόμενο ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Κάτι που ισχύει για τον έτερο στόπερ Κάλβο, ο οποίος θα είναι πιο «μαζεμένος» στο σημερινό. Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.