Έφυγε από τη ζωή η Λιάνα – Εύα Αμούτζα, μοντέλο και ιδιοκτήτρια ινστιτούτων ομορφιάς




Είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετά βιντεοκλιπς. Έκανε επίσης πολλά εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά, όπως το ΕLLE.
Ο λόγος για την Εύα Λιάννα Αμούτζα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών και μετά από αρκετά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες.

«Ήταν η ελληνίδα Τζολί όπως την αποκαλούσαν όλοι. Ήταν μια κούκλα. Ήταν σαν η δίδυμη αδερφή της Ατζελίνα Τζολί. Ήταν ένα κορίτσι «έξω καρδιά». Με ένα χαμόγελο πάντα στο στόμα. Πολύ δυναμικό κορίτσι», ανέφερε φίλος της Εύας.

«Εννιά μήνες ακριβώς έμεινε μέσα, 23 Μαρτίου εισήχθη και 24 (Δεκεμβρίου) έφυγε. Εγώ πιστεύω ότι είχε επαφή γιατί όταν της μίλαγα και την χάιδευα, δηλαδή στο άγγιγμα, είχε αντίδραση, είχε αντίδραση και κάποια στιγμή εστίαζε κιόλας, τα μάτια της. Δεν μπορούσε να κουνήσει μέλη του σώματος ήταν ακινητοποιημένη, πλήρως. Μέσα στις σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες που είχε υποστεί λόγω των δύο εγκεφαλικών, εγώ πιστεύω γιατί το έζησα πήγαινα και την έβλεπα σχετικά συχνά τους τελευταίους μήνες ότι καταλάβαινε, ότι ένιωθε μάλλον, ότι ένιωθε», ανέφερε η Μίκα Παπαγιαννοπούλου, φίλη της Εύας.

Άφησε την τελευταία της πνοή παραμονές Χριστουγέννων, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.



«Πάντα είχες υψηλούς στόχους. Ήθελες να φτάσεις ψηλά. Ποτέ όμως δεν φανταζόμασταν ότι θα φτάσεις τόσο ψηλά. Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων ψυχούλα μας όμορφη. Το Φως Του Χριστού μας να σε οδηγήσει κοντά Του. Σ’αγαπάμε πολύ και θα σ’αγαπάμε για πάντα. Η θεία σου και οι ξαδέλφες σου…!!!».

«Οι φίλοι ήταν πολύ μετρημένοι. Δεν ήξερα πάρα πολλούς και εγώ. Εμείς κάναμε παρέα, από την νυχτερινή ζωή που βρισκόμασταν όταν εγώ είχα δημόσιες σχέσεις σε κάποια μαγαζιά. Έτσι την είχα γνωρίσει. Είχαμε γίνει πάρα πολύ φίλοι», ανέφερε ο Χρήστος Κολοβός, φίλος της Εύας.

Η Λιάνα είχε καταγωγή από τον Βόλο και μετά απο την επιτυχημένη πορεία που είχε στον χώρο του μόντελινγκ αργότερα δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στον χώρο της ομορφιάς ως ιδιοκτήτρια αλυσίδας ινστιτούτων στην Αττική. Πηγή: megatv.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.