Άγιος Δημήτριος: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για το κολυμβητήριο




Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Κατασκευή Κολυμβητηρίου και κοινόχρηστου χώρου στα Ο.Τ. 2116 και 2117», προϋπολογισμού 10,3 εκατομμυρίων € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Η χρηματοδότηση του έργου έγινε από το πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ ανέρχεται στο ύψος των 8,5 εκατομ. €, ενώ η δημοπράτηση του κολυμβητηρίου, που ενεργειακά κατατάσσεται στην κατηγορία Α+, περιλαμβάνει:

Μεγάλη ανοιχτή κολυμβητική πισίνα 33,33 μ. Χ 21 μ.
Μικρή στεγασμένη πισίνα εκμάθησης 12 μ. Χ 10 μ.
Στεγασμένες κερκίδες 240 θέσεων, συμπεριλαμβανομένων θέσεων ΑμεΑ.

Αναψυκτήριο και κυλικείο, 3 αίθουσες γυμναστικής, σάουνα, γραφεία διοίκησης και υπόγειο parking 30 θέσεων, συμπεριλαμβανομένων θέσεων ΑμεΑ. Επίσης, αξιοποιείται ο παρακείμενος χώρος πρασίνου με παιδική χαρά και όργανα υπαίθριας άθλησης.



Η επιλογή αναδόχου θα γίνει με Διακήρυξη Ανοιχτού Διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ, με προθεσμία υποβολής προσφορών την 8η Φεβρουαρίου 2024. Είτε εδώ τη Διακήρυξη του διαγωνισμού https://dad.gr/diagonismos-gia-anathesi-toy-ergoy-quot-kataskeyi-kolymvitirioy-kai-koinochristoy-choroy-sta-o-t-2116-amp-2117-quot/

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αγίου Δημητρίου θα είναι κατάλληλο για προπονήσεις, διασυλλογικούς – διαδημοτικούς αγώνες, και με την προσθήκη ειδικού εξοπλισμού, για εθνικούς και διεθνείς αγώνες.

Μετά από επίπονες και πολύχρονες προσπάθειες, ένα ακόμη σημαντικό για την πόλη του Αγίου Δημητρίου έργο, οδεύει προς την ολοκλήρωσή του.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άγιος Δημήτριος: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για το κολυμβητήριο

  • 28/12/2023 at 10:25 μμ
    Permalink

    Ωραίο προβλέπεται να είναι το έργο, αν και εφόσον υλοποιηθεί. Ας ξεκινήσουν όμως με το μάζεμα των σκουπιδιών και των μπαζών που έχουν γεμίσει τον προβλεπόμενο χώρο και κανείς στον δήμο δεν ενδιαφέρεται να κάνει το οτιδήποτε να φύγει αυτό το αίσχος από τον δρόμο.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.