Παλαιό Φάληρο: Την Κυριακή 19/11 η Πλατεία Φιλικής Εταιρίας κατακλύζεται από «Κίτρινες Καρδιές»




Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, η Πλατεία Φιλικής Εταιρίας στην Αγία Βαρβάρα κατακλύζεται από «Κίτρινες Καρδιές»! Με τον συμβολικό αυτό τρόπο, λέμε όλοι, κάθε πολίτης, κάθε δημότης, κάθε κάτοικος, ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στους ανθρώπους της καθαριότητας, που φροντίζουν σε καθημερινή βάση και με κάθε συνθήκη να διατηρούν τις πόλεις μας, τους δρόμους και τα γραφεία μας καθαρά.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συμμετέχει εφέτος ακόμα πιο ενεργά στη δράση «Καθαρή Εβδομάδα», μια πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), με την υποστήριξη της Kärcher Greece, κηρύσσοντας εντός ορίων του, στην πόλη μας, την έναρξη των εκδηλώσεων «Καθαρής Εβδομάδας 2023».

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, στις 18.30, θα βρεθούμε όλοι στην Πλατεία Φιλικής Εταιρίας Αγίας Βαρβάρας, για να φωτίσουμε με κίτρινο χρώμα τις καρδιές μας και να μεταφέρουμε μαζί, από κοινού, αυτό το δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης.

Η φωταγώγηση θα γίνει από τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, το Σύστημα Παλαιού Φαλήρου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και τον φορέα Humanity Greece, που είναι υποστηρικτές της δράσης. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μαρία Ηλιάκη.



Η «Καθαρή Εβδομάδα 2023» η οποία οργανώνεται εφέτος για 3η χρονιά θα διαρκέσει από 20-26/11/2023. Κεντρικά σημεία σε όλη την χώρα θα φωταγωγηθούν με κίτρινο χρώμα για να υπενθυμίσουμε και να εξάρουμε το σημαντικό-κοινωνικό έργο των ανθρώπων της καθαριότητας. Πρόκειται για μια καμπάνια αφύπνισης και στόχο έχει, να φωτίσει τους συνανθρώπους μας που εργάζονται κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες για ένα πιο καθαρό περιβάλλον.

Η πρωτοβουλία ξεκινά την Κυριακή 19/11, στην Πλατεία Φιλικής Εταιρίας στο Παλαιό Φάληρο, όπου θα φωταγωγηθεί η πρώτη κίτρινη καρδιά της καμπάνιας, σήμα κατατεθέν της δράσης, η οποία και θα παραμείνει φωταγωγημένη και τοποθετημένη για μια εβδομάδα, συμβολίζοντας την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό στους ανθρώπους της καθαριότητας. Οι επόμενες δυο καρδιές, θα ταξιδέψουν η μία στην Καλαμάτα και η τρίτη στο Αγρίνιο, μεταφέροντας το ‘Ευχαριστώ’ όλων μας, σε κάθε άκρη της χώρας.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Παλαιό Φάληρο: Την Κυριακή 19/11 η Πλατεία Φιλικής Εταιρίας κατακλύζεται από «Κίτρινες Καρδιές»

  • 18/11/2023 at 6:17 μμ
    Permalink

    πλακα μας κανετε? αντε να καθαρισετε λιγακι τον μπατη και τις παραλιες οεριξ που θυμιζουν χωματερι…οι κιτρινες καρδιες σας φαγανε.μονο φρου φρου και αρωματα

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.