Γλυφάδα – One&Only Aesthesis: Εντυπωσιακές νυχτερινές εικόνες από ψηλά (VIDEO)




Στις 11 Νοεμβρίου ξεκινάει τη λειτουργία του το One&Only Aesthesis, το νέο υπερπολυτελές beach resort της Γλυφάδας, εκεί όπου παλιότερα βρίσκονταν τα Αστέρια Γλυφάδας. Η επένδυση που έφτασε 300 εκατ. ευρώ προσθέτει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ένα εμβληματικό ξενοδοχείο για την προσέλκυση υψηλού εισοδηματικού επιπέδου ταξιδιωτών. Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από ψηλά. Drone Views | Zisimos Zizos

Με όραμα της Grivalia Hospitality να μετατρέψει την Ελλάδα σε κορυφαίο προορισμό υπερπολυτελούς φιλοξενίας διεθνώς, το One&Only Aesthesis αποτελεί ένα έργο-ορόσημο για την Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς φέρνει νέα δεδομένα στον εγχώριο τομέα του τουρισμού, σηματοδοτώντας παράλληλα την είσοδο και λειτουργία του One&Only, ενός από τα κορυφαία brands υπερπολυτελών θερέτρων στον κόσμο, στη χώρα μας.

Σε μια ειδυλλιακή έκταση 278.000τμ. προστατευμένης δασικής περιοχής, με ακτογραμμή 2.2χλμ., το One&Only Aesthesis με δυναμική 127 κλειδιών και 14 ιδιωτικών κατοικιών, θα λειτουργεί όλο τον χρόνο, δίνοντας έμφαση στην ιδιωτικότητα ως το απόλυτο παραθαλάσσιο καταφύγιο, αλλά και σε απαράμιλλες καινοτόμες εμπειρίες για τους επισκέπτες, όπως συμβαίνει με κάθε προορισμό που επιλέγει η One&Only σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στον κόσμο. Επιπλέον, με την Grivalia Hospitality να εστιάζει σημαντικά σε θέματα αειφορίας και βιωσιμότητας σε όλα τα έργα που διαθέτει υπό ανάπτυξη, το One&Only Aesthesis  συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την περιβαλλοντικά υπεύθυνη λειτουργία και φέρει την πιστοποίηση Sustainable SITES και LEED βαθμίδας Silver.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως το έργο αυτό συμβάλλει στην ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς κατά την περίοδο της κατασκευής τα τελευταία 6 χρόνια εργάστηκαν πάνω από 450 άτομα, ενώ για τις ανάγκες λειτουργίας του resort έχουν ήδη δημιουργηθεί πάνω από 500 νέες θέσεις απασχόλησης.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.