Γλυφάδα: Βίντεο – ντοκουμέντο από το επεισόδιο με την Εύη Βατίδου και τον οδηγό της μηχανής




Ένα αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο που ρίχνει φως στα όσα διαδραματίστηκαν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Άνω Γλυφάδα ανάμεσα στην Εύη Βατίδου και το ζευγάρι που επέβαινε στη μοτοσικλέτα παρουσίασε αποκλειστικά το T-live μέσα από το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού.

Το ρολόι δείχνει 25 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Το γκρι τζιπ της Εύης Βατίδου διασχίζει την οδό Γούναρη όταν η μηχανή με τους δύο επιβαίνοντες την προσπερνά. Το γνωστό μοντέλο, έχοντας βγάλει αλάρμ, σταματάει στα δεξιά του δρόμου. Ταυτόχρονα σταματάει και η μοτοσικλέτα. Ο οδηγός της γυρνάει να κοιτάξει πίσω, προς το μέρος της Εύης Βατίδου, πιθανότατα για να βεβαιωθεί ότι έχει σταματήσει.

O 59χρονος και η 57χρονη σύντροφός του κατεβαίνουν από τη μηχανή και βγάζουν τα κράνη. Ο οδηγός κρατώντας το κράνος στο δεξί χέρι, κατευθύνεται στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου. Στέκεται στο παράθυρο και κάτι της λέει.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το T-Live, φαίνεται το φλας που είναι ενσωματωμένο στον καθρέφτη του τζιπ να αναβοσβήνει. Η 57χρονη κατευθύνεται προς το τζιπ. Ο οδηγός της μηχανής  εξακολουθεί να στέκεται στο παράθυρο του αυτοκινήτου της Εύης Βατίδου. Το φλας στον καθρέφτη συνεχίζει να αναβοσβήνει και ξαφνικά σταματά. Είναι η στιγμή που ο 59χρονος φέρεται να χτυπάει με το κράνος του τον καθρέφτη στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου, το κράνος του πέφτει και σκύβει να το μαζέψει, με τη σύντροφό του να παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται.



«Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε μπροστά μου, στο παράθυρο, στο τζάμι μου και αφού με έβρισε χυδαία με το κράνος του μου κατέρριψε όλο τον καθρέφτη, μου τον έσπασε, μου τον θρυμμάτισε με πολύ βίαιο τρόπο» δήλωσε η Εύη Βατίδου στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου χθες, 13 Νοεμβρίου. Μία άλλη εκδοχή για το συμβάν έδωσε ο δικηγόρος του 59χρονου, κ. Τζανής Σιδέρης μιλώντας χθες στην εκπομπή του Alpha.

«Δεν της επιτέθηκε, υπήρξε μια επαφή με τον καθρέφτη ο οποίος δεν έσπασε καν αλλά όχι επ’ ουδενί δεν της επιτέθηκε. Έγινε μία σύσταση» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 59χρονου.

Αμέσως μετά οι δύο επιβαίνοντες της μηχανής απομακρύνονται από το τζιπ. Η 57χρονη βάζει το κράνος ενώ ο 59χρονος το κρατά στο χέρι. Ανεβαίνουν στη μηχανή και αποχωρούν από το σημείο,  με την Εύη Βατίδου να τους ακολουθεί από πίσω.

Όπως φαίνεται στο βίντεο- ντοκουμέντο της εκπομπής, κατά την αποχώρηση του τζιπ της Εύης Βατίδου, το δεξί φλας εξακολουθεί να αναβοσβήνει σε αντίθεση με το αριστερό που έχει σταματήσει.

Το T-live παρουσίασε, επίσης, φωτογραφίες από τον κατεστραμμένο καθρέφτη. Ο μηχανισμός του φλας έχει διαλυθεί ολοκληρωτικά με τα καλώδια να κρέμονται. Στοιχεία που δείχνουν να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της Εύης Βατίδου ότι ο 59χρονος της έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της.

Μηχανή και αυτοκίνητο φεύγουν προς την ίδια κατεύθυνση. Λίγα μέτρα πιο πάνω αφήνουν την οδό Γούναρη, στρίβουν αριστερά και ξεκινούν να ανηφορίζουν την οδό Σουλίου. 

Ο δρόμος είναι κακοτράχαλος, η περιοχή αραιοκατοικημένη και ο φωτισμός περιορισμένος. Οι δύο πλευρές δίνουν τη δική τους εκδοχή για το πώς η μηχανή έπεσε και το τζιπ σταμάτησε διαπερνώντας και καταστρέφοντας την περίφραξη οικοπέδου.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η εκπομπή φαίνεται το τζιπ με τις ρόδες του να έχουν καταστραφεί στην προσπάθεια του γνωστού μοντέλου ν’ αποφύγει όπως λέει τη μηχανή μετά την πτώση της.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.