Tα παιδιά του Αλίμου ταξιδεύουν δωρεάν σε μαγικούς πλανήτες




“…. από την αυλή μου στο διάστημα”

Μία πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική δράση του Δήμου Αλίμου, της Ένωσης Γονέων Αλίμου και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Αλίμου!

Παιδιά και γονείς, από την αυλή του 4ου Δημοτικού σχολείου Αλίμου, ταξίδεψαν σε μαγικούς πλανήτες με το φορητό πλανητάριο. Τα παιδιά έφτιαξαν όμορφες κατασκευές και είδαν τον ήλιο, το φεγγάρι και άλλους πλανήτες με τηλεσκόπια.

Σύλλογος Τέταρτου Δημοτικού Αλίμου: “Ευχαριστούμε πολύ τον δήμο για την προσφορά αυτή σε όλα τα δημοτικά σχολεία και φυσικά στο δικό μας! Και ευχαριστούμε την Ένωση γονέων Αλίμου για την πρωτοβουλία και τους συλλόγους του 3ου δημοτικού και των 3ου και 4ου νηπιαγωγείων για την άψογη συνεργασία με τον σύλλογό μας για την συνδιοργάνωση της δράσης!”



Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο Planetarium Οn Τhe Go, μοναδικό στο είδος του – μια ειδική ημιμόνιμη φορητή κατασκευή σταθερού θόλου με καρέκλες για τους θεατές, προσφέρει μία μοναδική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του είναι η ημισφαιρική οθόνη προβολής διαμέτρου 6 μέτρων με επιφάνεια εμβαδού 57 τετραγωνικών μέτρων! Οι εικόνες προβάλλονται σε όλη την εσωτερική επιφάνεια του θόλου ώστε να περιβάλλουν πλήρως το κοινό, δημιουργώντας ένα απίστευτα εντυπωσιακό περιβάλλον που συναρπάζει.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.