Με τα γκολ στο ντέρμπι «αιωνίων», δίχως περιθώρια η Βιγιαρεάλ




Ευνόητα το ντέρμπι των «αιωνίων» στο Φάληρο, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι αυτό που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα από το σημερινό πρόγραμμα. Σπουδαίες αναμετρήσεις σε Ισπανία και Ιταλία, όπου η Βιγιαρεάλ θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες, ενώ μοιρασμένο αναμένεται το ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους.

Δες εδώ: Κορυφαία προγνωστικά γκολ γκολ σημερα

567. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (19:30)

Περνάμε στη μητέρα των μαχών και το σπουδαίο ντέρμπι μίσους, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο +3 από τον δεύτερο αντίπαλο τους και σε περίπτωση επικράτησης απόψε, θα αποκτήσουν τεράστια ψυχολογική ώθηση αλλά και μια αξιοσέβαστη διαφορά από τον αιώνιο  αντίπαλο και τους διώκτες τους. Αμφότερες οι ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα στα αμυντικά τους καθήκοντα, βρίσκουμε αξία στο Over 2,5 του 2.30.



568. Βιγιαρεάλ – Αλαβές (19:30)

Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ έχει πραγματοποιήσει τραγικό ξεκίνημα και βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Τα περιθώρια έχουν στενέψει για όλους στον σύλλογο αλλά και για τον κόουτς Πατσέτα. Απόψε, κόντρα στην ασθενέστερη Αλαβές δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα. Οι γηπεδούχοι υπερτερούν σε όλους τους τομείς από την αντίπαλη ομάδα, οφείλουν να ξυπνήσουν και να πάρουν μπρος, κρατάμε τον άσο στο 1.78.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.