Aπίστευτη γκάφα του Κωνσταντάτου: “Πέθανε” τον Αίαντα Μανθόπουλο και τον “αποχαιρέτησε”




Σε μεγάλη γκάφα υπέπεσε ο δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook την ψευδή είδηση για τον θάνατο του ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου. Όταν κατάλαβε ότι επρόκειτο για fake news, έσπευσε άρον άρον να κατεβάσει την ανάρτηση. Μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι κανείς από τους συμβούλους – δημοσιογράφους που έχει δίπλα του δεν τον προστάτεψε με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα!

Η ψεύτικη είδηση για τον θάνατο του ηθοποιού που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν», μετά από ισχαιμικό επεισόδιο, κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/10).

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα διαψεύσθηκε από τα περισσότερα sites. Ο Κωνσταντάτος έκανε την ανάρτηση αργά το βράδυ, ενώ η είδηση είχε αποδειχθεί από το απόγευμα, ότι ήταν ψευδής, “αποχαιρετώντας” τον Μανθόπουλο με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί.

“Καλό Ταξίδι φίλε μου Αίαντα!



Με βαθύ αίσθημα οδύνης αποχαιρετώ τον ηθοποιό και φίλο Αίαντα Μανθόπουλο που έφυγε σήμερα ξαφνικά από κοντά μας.
Ο Αίαντας είχε ερμηνεύσει μοναδικά τον ρόλο του Αχιλλέα Ναβαρίνου στο έργο μου Αγριάνθρωπος που είχε ανέβει ως θεατρική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής τον Νοέμβριο του 21.

Έκτοτε είχαμε συνδεθεί με φιλία και συζητούσαμε μάλιστα πρόσφατα το επόμενο βιβλίο μου που ίσως γινόταν παράσταση πάλι σε σκηνοθεσία Ιακώβου Μυλωνά αλλά δεν προλάβαμε δυστυχώς.

Καλό ταξίδι φίλε μου Αίαντα!”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.