Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Κορωπί η κηδεία του Κωνσταντίνου Μαχαιρίνα




Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 , ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κορωπίου.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Κρωπίας Δημήτρη Κιούση για τον θάνατο του αντιστράτηγου ε.α Κωνσταντίνου Μαχαιρίνα:

“Με οδύνη και θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Κωνσταντίνου Μιχαιρίνα, Αντιστράτηγου ε.α, που τίμησε την Ελληνική Αστυνομία και τον τόπο γέννησης και καταγωγής του, το Κορωπί. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και την μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας. Από τα παιδικά μας χρόνια συνδεόμαστε με φιλία και αλληλοεκτίμηση. Προσέφερε πολλά στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, το υπηρέτησε από υψηλές θέσεις, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής και ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος και ανταποκρίθηκε στις σύνθετες και δύσκολες απαιτήσεις της αποστολής του. Στάθηκε κοντά στο Δήμο μας τη δεκαετία του 2010. Ήταν ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς που συνεργαστήκαμε! Έφυγε πολύ νέος και αυτό μας θλίβει περισσότερο.”

H ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής:



“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αντιστράτηγου (ε.α.) Επίτιμου Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος και τέως Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής Κωνσταντίνου Μιχαιρίνα, ο οποίος σήμερα αθόρυβα και πρόωρα αναχώρησε για την «γειτονιά των αγγέλων».

Με οδύνη και ιδιαίτερη θλίψη, αποχαιρετούμε έναν εξαίρετο Αξιωματικό και πάνω από όλα έναν υπέροχο άνθρωπο.

Έφυγε από κοντά μας ένας Αστυνομικός με ήθος, έντιμος και βαθύτατα ανθρωπιστής με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο, υπέρμαχος της εύρυθμης λειτουργίας της Υπηρεσίας, πάντα με σεβασμό στους συνεργάτες του.

Ανήκε στην κατηγορία «παλιάς κοπής» ανθρώπων, καθώς τον διέκρινε η ειλικρίνεια και η ευθύτητά του, διακατεχόμενος από υψηλά ιδανικά για τον συνάδελφο και την Πατρίδα.

Στην οικογένεια και τους συγγενείς, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, υπομονή και δύναμη. Καλό παράδεισο αξιότιμε Στρατηγέ.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.